Single Events

Single activiteiten 40 50 60 plus singlefeesten actief singles weekend dating

Gegevens gebeurtenis

Weekend Ardennen singles. Lekker actief

Tijd: Juli 23 2010 van 21.00 tot Juli 25 2010 bij 1.30
Locatie: Durbuy
Plaats: Ardennen
Soort gebeurtenis: weekend, ardennen, actief, buiten actief, kanovaren, vakantie, fietsen, wandelen
Georganiseerd door: Petra Haarman (Single Events)
Meest recente activiteit: 23 Nov 2011

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Dit weekend is geweest! Boek nu voor weekend Ardennen 2011.

Steile rotsen en snelle riviertjes
Lekker actief bezig zijn of relaxen, niet ver van huis in een prachtige omgeving? Dat kan in de Belgische Ardennen. De bossen met een doolhof aan paden, steile rotswanden, snelstromende riviertjes en het Adventure park nodigen uit voor een avontuurlijk programma.

Waarom
- volledig verzorgd weekend met verschillende activiteiten: abseilen en rotsklimmen, mountainbiken, kanoën en/of wandelen;
- je denkt dat het niets voor je is, je hebt hoogtevrees of bent niet zo actief? De activiteiten zijn voor iedereen geschikt, ook voor de niet actieve sporters. Begeleiding door ervaren instructeurs.
- ’s avonds gezellig bij het kampvuur of meedoen met de adventure games.
- een weekend gezelligheid, sportiviteit, natuur en avontuur met leuke groep mensen, singles (leeftijd 35 - 55 jaar).

Buitensportactiviteiten
Het programma wordt afgestemd op de wensen van de groep.

Mountainbiken
Op een mountainbike over bospaadjes en heuvels, langs beekjes. Een mooie route die voor iedereen goed te doen is.

Kanoen
In een kano zakken we de rivier de Ourthe af. Onderweg zijn er stroomversnellingen en mooie uitzichten. De tocht is zo’n 9 kilometer.

Abseilen en rotsklimmen
Klim langs een rotswand omhoog, gezekerd met een touw. Daarna abseilend naar beneden.

Wandelen
Door de Ourthe-vallei. Je passeert aangename stadjes met smalle steegjes en leuke terrasjes. Of bij Barvaux, het Megalietenland. Zoek zelf je weg! Mooie route aan de hand van een kompas.

Programma weekend
Vrijdag 23 juli
21.00 u : ontvangst, inchecken, ontvangst gastvrouw
23.00 u: kennismaking. Uitleg programma.


Zaterdag 24 juli:
8.30 u: ontbijt en daarna ochtendprogramma, vb. klimmen/ abseilen en ’s middags mountainbaiken, of wandelen
19.30 u: barbecue en aansluitend gezellig zitten bij het kampvuur of adventure games

Zondag 25 juli:
- 8.30 u: ontbijt en daarna activiteit, vb. kanotocht Ourthe
- 12.30 u: lunch,
- 13.30 u: afsluiting en vertrek of nog een middag ter vrije besteding (vb. wandeling, bezoek Durbuy, menhirs van Weris).

Verblijf
We verblijven op Adventure Hill in de omgeving van Durbuy. Ruim opgezet met een hoofdgebouw, vier slaapbungalows en Adventure Park. Het hoofdgebouw heeft een grote gemeenschappelijke ruimte met een loungehoek, bar en groot terras. De slaapbungalows hebben 4 of 6 persoonskamers met elke eigen voordeur, twee douches en een wc. De kamers hebben stapelbedden of 1-persoons, met goede matrassen. Aantal personen per kamer afhankelijk van aantal deelnemers.

Kosten
De prijs van dit geheel verzorgde weekendje weg voor singles bedraagt € 149,=, bij boeking t/m 11 juli. Daarna € 169,=,
Inclusief: 2 x overnachting, 2 x ontbijt, 2 x lunch pakket, 1 x barbecue, koffen en thee, deelname activiteiten, gebruik materialen, instructie, voorbereiding en organisatie/ gastvrouw Petra Haarman.
Excl.: vervoer, bedlinnen, consumpties en verzekering. Kijk bij de voorwaarden van je reisverzekering. Heb je geen risicodekking voor bergsport dan dien je een aanvullende verzekering af te sluiten. Kosten € 2,50 euro p.p.p.d. Geef dit aan op het inschrijfformulier.

Schrijf je in
Wil je jouw plek reserveren voor dit uitdagende weekend? Stuur een mail naar petra@single-events.org o.v.m."Weekend Ardennen". Dan ontvang je een inschrijfformulier en overige informatie over betaling. Een paar dagen voor vertrek ontvang je een lijst van de deelnemers en kun je met elkaar afspreken om te carpoolen.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Weekend Ardennen singles. Lekker actief om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van Single Events

Reactie van Nella op 30 Juli 2010 op 21.56
Hey
Iedereen harstikke bedankt !!!! voor een leuk weekend

Mijn roesje duurde wel ietsje langer dan een dagje . Spierpijn en de moeheid zijn ook weer weg. Mijn foto's komen er aan . Duurt alleen ietjes langer. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik weet inmiddels de weg.
groetjes Nella
Reactie van Petra Beheerder Single Events op 28 Juli 2010 op 22.01
Hier vind je alvast de fotos van Marian. Rest volgt z.s.m. nog even geduld. Verder alweer een andere mooie locatie gevonden met nog meer en andere leuke spannende dingen om te doen. weekend in oktober.... wordt vervolgd
Reactie van Petra Beheerder Single Events op 28 Juli 2010 op 11.13
Marian, leuke fotos op je profiel! je kunt hier een link plaatsen naar je album. anderen kunnen dat ook doen! als ik weer thuis ben- vrijdag- kan ik eindelijk mijn fotos op de site en picasa plaatsen. dan hoor je nog. nu nog lekker wandelen hier bij hoton, grotten en morgen nog een andere outdoor locatie bekijken. groetjes
Reactie van Petra Beheerder Single Events op 27 Juli 2010 op 11.06
zoals gezegd zal ik een picasa album maken waar je alle fotos kunt plaatsen alleen te zien door de deelnemers. zit nog in de ardennen deze week weer verder verkennen voor een volgend weekend. slecht internetten hier. zal kijken of het ergens tussendoor lukt. het was een geweldig weekend met een heerlijke groep. nog erg bedankt allemaal. en je mag elk 8 fotos op deze site toevoegen zodat iedereen kan zien hoe geweldig het was. in de grot op de mtb het abseilen, klimmen de bbq wandelen allemaal leuk. ik zie ze graag verschijnen.
Reactie van Petra Beheerder Single Events op 23 Juli 2010 op 1.09
ja en dan kiezen he... wat je mee moet nemen, vreselijk, doe ik ook niet, neem gewoon dan dus ook veel mee!
Reactie van Petra Beheerder Single Events op 22 Juli 2010 op 0.23
1 dame heeft toch niet meer gereageerd. Stand nu: 7 heren en 7 dames! Hoe krijgen jullie het voor elkaar. Tot nu toe bij elk weekend dat ik organiseer is de stand ongeveer gelijk! ongeloofelijk en leuk! En, geef nog even door of ik een bergsport aanvullende verzekering voor je moet afsluiten. Thanx.
Reactie van Nella op 21 Juli 2010 op 15.57
Hey iedereen
Voor mij ook de eerste keer. We maken er gewoon een gezellig weekend van.
Reactie van Petra Beheerder Single Events op 19 Juli 2010 op 19.50
Lieve mensen, leuk dat jullie zo actief zijn met afspreken met met elkaar meerijden, maar er zijn nog meer mensen, die ook wel meewillen, maar niet allemaal op de website staan. woensdag krijg je allemaal een lijst met alle deelnemers en waar iedereen woont en dan kun je ook nog kijken met wie het handig is om te carpooolen..
Reactie van Petra Beheerder Single Events op 16 Juli 2010 op 12.38
Hoi margret, leuk dat je overweegt mee te gaan. ik zal je een inschrijfformulier mailen. zoals hierboven vermeld krijg je tzt een lijst van alle deelnemers (sommigen zijn ook niet lid van de site) en dan kun je meteen zien waar iemand vandaan komt en kun je het carpoolen regelen. Dus beste nog even afwachten
Reactie van Petra Beheerder Single Events op 13 Juli 2010 op 0.12
Alle info over wat (niet) mee te nemen, adres locatie, andere deelnemers, krijg je een paar dagen van te voren, als ik alle aanmeldingen binnen heb. Anders moet ik elke keer de lijst bijwerken....
Verder: pak je gitaar inderdaad maar vast in! Gezellig voor bij het kampvuur natuurlijk en je kunt inderdaad een slaapzak meenemen. en kussensloop. Hoef je geen boven en onderlaken mee te nemen, scheelt weer!

Bijwonen (5)

Woont eventueel bij (1)

Niet bijwonen (4)

WORD NU GRATIS LID!

Singles ontmoeten? Maak GRATIS een profiel : MELD JE HIER GRATIS AAN ALS LID!

& Meld je hier aan voor de NIEUWSBRIEF

& Ontvang het laatste nieuws & tips: LIKE OP FACEBOOK!  

Waarom Single Events?

Petra, Oprichter Single Events:"Twijfel niet! Kom kennismaken! LEES INTERVIEW over ontstaan Single Events, in MIJN GEHEIM'"

Maak gratis een profiel aan!

Singlecoach

Wil je een GRATIS screening sessie? Of heb je een vraag over relaties, single zijn? Stel je vraag aan  Kim van Ziyit Singlecoaching

Advertenties

VAKANTIES VOOR SINGLES

  

BOEK voor 1 P EN SPREEK SAMEN AF via Single Events! vb met:

© 2018   Gemaakt door Petra Beheerder Single Events.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden