Single Events

Single activiteiten 40 50 60 plus singlefeesten actief singles uitjes weekend

Hallo, Geniet van de lente tijdens Nederlands grootste voorjaarsfair op de Pettelaarse Schans in Den Bosch; Het stervormig, vestingeiland is een waar verborgen paradijs aan de rand van één van de beste shoppingsteden van Nederland, direct gelegen aan de A2. In de ontluikende natuur is het heerlijk struinen en shoppen bij deelnemers met van alles op het gebied van country lifestyle, fair trade, gadgets, fashion, design, brocante, mode-, woon- en tuinaccessoires. Even bijkomen met wat lekkers? Ook daaraan is gedacht, want de Lentiade is ook het culinaire feest van de Lente. De Lentiade is bij uitstek een evenement voor het hele gezin. Er zijn tal van kinderactiviteiten, zoals de kinder Highland Games, de beestenbus van Ouwehands Dierenpark, broodjes bakken, knutselen en schminken. Daarnaast toveren kinderen reuze zeepbellen en wordt er vier keer per dag een indrukkwekkende roofvogel demonstratie gegeven. Tijdens de Lentiade vinden de Nederlands Kampioenschappen Highland Games voor professionals én kinderen plaats o.l.v. Wout Zijlstra, zelf diverse malen (inter-) nationaal kampioen en tevens organisator van Sterkste Man wedstrijden. Na de ceremoniële opening meten 20 professionals - breedgeschouderde mannen in traditionele kilt - de krachten met steenstoten, gewicht vérslingeren, hamerslingeren, paalwerpen en gewicht hoog gooien. Voor de kinderen staat spel en vermaak voorop bij ongevaarlijke onderdelen als whiskyvat rollen, boomstam slepen, hoog gooien, kogelstoten en het maken van een Schotse puzzel. Lentiade voor het hele gezin. Kom shoppen, ontdekken en beleven!

Toegang: 12,50 (via website: korting; via allerlei acties: korting); Vervoerskosten: (afhankelijk van het vervoer); Overige kosten: voor eigen rekening.
Heb jij tijd en zin om 15 april 2018 van 14.00 tot 17.00 uur (exclusief heen- en terugreis) mee te gaan? Koop dan (eventueel) zelf zsm een ticket en meld je dan zsm, het liefst uiterlijk 13 april 2018 aan.
Na aanmelding volgt meer informatie, onder andere over de verzamellocatie, de verzameltijd (deze zal iets voor 14.00 uur liggen) en het vervoer, indien nodig. Groetjes, Niels

Weergaven: 92

Hierop reageren

WORD NU GRATIS LID!

Singles ontmoeten? Maak GRATIS een profiel : MELD JE HIER GRATIS AAN ALS LID!

& Meld je hier aan voor de NIEUWSBRIEF

& Ontvang het laatste nieuws & tips: LIKE OP FACEBOOK!  

Waarom Single Events?

Petra, Oprichter Single Events:"Twijfel niet! Kom kennismaken! LEES INTERVIEW over ontstaan Single Events, in MIJN GEHEIM'"

Maak gratis een profiel aan!

Liefdescoach Single Events

Zou jij meer willen in de liefde? Of heb je een vraag over relaties of single zijn? Stel je vraag aan SE-liefdescoach  Kim Hartgers

Advertenties

ADV. SINGLECOACHING

ADV. SINGLEREIZEN

ADVERTENTIES

VAKANTIES VOOR SINGLES

BOEK voor 1 P EN SPREEK SAMEN AF via Single Events! vb met:


© 2018   Gemaakt door Petra Beheerder Single Events.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden