Single Events

Single activiteiten 40 50 60 plus singlefeesten actief singles weekend dating

Vierdaagse NIjmegen Zondag 16 juli 19.30 resp 15 tm 21 juli)

Wie heeft er zin om met mij op bijv. Zondagavond 16 juli rondje stad te doen tijdens de Vierdaagse Nijmegen. Andere dag kan eventueel ook.! Met in gedachte ook het weer.! In dit geval NIET handig als het een te grote groep wordt. Dat "werkt" niet met de drukte in de stad. Dus 1 tot 3 aanmeldingen is al voldoende om het door te laten gaan. Afspreken, elkaar ontmoeten om19.30 uur bij TRIANON Berg en Dalseweg 33 in Nijmegen; eerst gezellig wat drinken en dan langs de muziekoptredens etc op de diverse locaties.!

Weergaven: 1008

Bijlagen:

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Lijkt mij leuk. Ik ga ook Zaturdag met en groep mensen, maar als het lekker weer is lijkt mij ook leuk op de Zondag avond.

We wachten  sowieso het weer af. ik zal ook wel vaker tijdens de Vierdaagse in de stad  zijn, maar vond het ook leuk om met eens anderen zo,n rondje te doen. Ik laat nog van me horen, tegen die tijd.

Jeff, wat is jouw bedoeling.? Beetje onduidelijk nu. Ga je met die andere groep (die andere oproep) mee, zondag 16e of met Anita ,Will en mij ... ik sluit nl niet aan bij die andere (grote) groep...

Rina,

Als afgesproken ga ik met jou groep. Wist niet 100% zeker of jij ging. Ik laat de anderer groep weten dat ik niet ga met hun. 19.30 bij Trianon?

Geoff

oké Geoff, ja nog steeds zoals afgesproken. Behalve dan het weer afwachten... gr.Rina

Prima, als je niet ga ga ik gewoon met de anderer groep.

Ja natuurlijk. Is prima.! ,n buitje maakt niet uit. Maar als het met bakken uit de hemel komt die avond, dan heeft het niet zoveel zin en kunnen we beter (eventueel) een andere dag nog bekijken.

Heb het Will net ook doorgegeven. Wat betreft het weer, ziet er goed uit dus tot zondag. Trianon half 8

Hoi Rina,

Leuk, ik ga zondag het rondje meedoen door de stad.. lijkt me gezellig

groet Will

Leuk Will, dan hebben we samen met Jeff en Anita een groepje van 4 en is wat mij betreft prima dan. We wachten wel even nog het weer af.!Zouden we dus nog een andere dag kunnen afspreken.  Dus je hoort nog van mij

En Will voor jou hetzelfde als bij Jeff... sluit je zondag 16e bij die andere oproep (Grotere) groep aan of bij Jef Anita en mij. Ik sluit nl niet aan bij die andere groep.

Hé Leuk Anita, zie mijn reactie bij Will, Vier liefhebbers nu. Is Prima zo. Wel dus nog weer afwachten en eventueel andere dag afspreken dan. Je hoort nog van mij.

RSS

WORD NU GRATIS LID!

Singles ontmoeten? Maak GRATIS een profiel : MELD JE HIER GRATIS AAN ALS LID!

& Meld je hier aan voor de NIEUWSBRIEF

& Ontvang het laatste nieuws & tips: LIKE OP FACEBOOK!  

Waarom Single Events?

Petra, Oprichter Single Events:"Twijfel niet! Kom kennismaken! LEES INTERVIEW over ontstaan Single Events, in MIJN GEHEIM'"

Maak gratis een profiel aan!

Singlecoach

Wil je een GRATIS screening sessie? Of heb je een vraag over relaties, single zijn? Stel je vraag aan  Kim van Ziyit Singlecoaching

Advertenties

VAKANTIES VOOR SINGLES

  

BOEK voor 1 P EN SPREEK SAMEN AF via Single Events! vb met:

© 2018   Gemaakt door Petra Beheerder Single Events.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Privacybeleid  |  Algemene voorwaarden