Italiaanse sferen in West-Brabant. LAATSTE KAMERS!

Dit is een EXTRA weekend omdat het oktober weekend snel vol was! Inmiddels 23 boekingen ( 7 m/ 15 vr). 

Laatste kamers! Boek hier:

https://form.jotform.com/232634147769364


Nb. De meeste deelnemers hebben zich hier (nog) niet aangemeld (boeken staat namelijk los van aanmelden op de site).

KLIK HIER voor alle informatie over singlesweekend West-Brabant Italiaanse sferen en reserveer direct jouw plek! 


Ontdek klein Rome in Oudenbosch

Van Halderberge heb je wellicht nog nooit gehoord, maar bij Oudenbosch begint er misschien wat te dagen. Al vanaf de A17 zie je een koepel boven de weilanden uittorenen en als je goed kijkt zie je er vlak naast nóg een. Het zijn de koepels van De Basiliek van Oudenbosch en de kapel van Saint Louis. Twee bijzondere locaties in zo’n West-Brabants landschap. Beide het resultaat van de voorliefde voor het Romeinse leven van voormalig Pastoor Willem Hellemons, en dat voel je. Hoe Hollands het dorp ook is, bij het struinen over de grote Cour van voormalig Jongensinternaat Saint Louis en een bezoek aan de Basiliek waan je je even in Rome.

We gaan deze bijzonder mooie gebouwen bekijken. Ook gaan we de natuur in. We maken een wandeling door een landelijke omgeving met polders en boerenland, de Hoevense Beemden (ca. 5 km) en door Natuurgebied de Pannenhoef, door bos, langs vennen, graslanden en de Turfvaart (ca. 7 km).

Het verblijf in een hotel in historische sfeer (een voormalig klooster) omringd door groen, lekker eten en drinken en dansen in het Grand Café (alleen gebruik door onze groep) en een gezellige groep maken dit weekend compleet!

Boek nu jouw kamer en je plaats is gereserveerd! Nb. TIP: Boek op tijd voor een 1-persoonskamer!


Reactie van Jos, deelnemer oktober-weekend (en ook eerder mee geweest weekend Handel):

“Bedankt Petra voor de goede organisatie! We waren net een grote familie! Het was een indrukwekkend weekend! Het leek wel of we even in Rome waren!”.


Programma

Vrijdag

V.a. 15.00 u Check-in (er is nog geen programma).

Vanaf 16.00 u Ontvangst door Petra, borrelen en kennismaken in Grand Café. Ca. 17.00 u Eventueel deelname korte rondleiding door het voormalig klooster met o.a. bezoek aan bibliotheek en kapel.

19.00 u Genieten van heerlijk 3-g diner

Aansluitend gezellige avond in Grand Café, ‘onze’ eigen ruimte met bar. Verder kennismaken a.h.v. vraagkaarten, borrelen, evt. spelletjes (neem mee!), muziek en dansen op de lekkerste dansmuziek vanaf de 70’s Till Now.

Zaterdag

8.30 - 10.00 u Ontbijt

10.15 u Vertrek (ca 5 min. auto) naar startplek wandeling. We lopen ca. 5 km door de Hoevense Beemden. Halverwege pauze met drankje en lekkers (geen horeca). 

ca. 12.30 u Terugkomst en lunch

v.a. 14.00 u Vertrek naar historische centrum van Oudenbosch (10 min. Auto). We bezoeken de prachtige Basiliek van H.H. Agatha en Barbara, een kleine kopie van de Sint Pieter in Rome. Om 14.30 u kun je meedoen met een exclusieve rondleiding voor onze groep door de Basiliek (ca. 45 min., inclusief). Een gids vertelt over de bijzondere ontstaansgeschiedenis, de bouw, bijzondere feiten en anekdotes. Maak aansluitend een klim naar de koepel en bezoek het winkeltje in de crypte.  

Aansluitend nog een korte wandeling langs andere religieuze gebouwen, zoals het jongensinternaat Sint Louis, met uitleg door Petra. ‘Het lijkt hier wel Italië!’.

Ca. 17.00 u Terug in hotel borrelen in 'ons' Grand Café.

19.00 u Genieten van een heerlijk 3-g Diner

Va. 20.30 u Gezelligheid met een drankje, spelletje, muziek en dansen in Grand Café.

. 

Zondag 

8.30 u - 10.00 u Ontbijt

10.00 u Uitchecken

10.15 u. Vertrek met auto's (ca. 15 min.) naar startplek wandeling. We lopen ca. 8 km door Natuurgebied de Pannenhoef. Over een landgoed met bos, vennen en graslanden, langs de Turfvaart en een uitgestrekt moeras. Halverwege pauze met drankje en lekkers (geen horeca).

13.00 u Terug in hotel en genieten van heerlijke lunch

ca. 14.30 u Afscheid nemen en vertrek.

 

Verblijf in sfeervol voormalig klooster

Onze thuisbasis is Abdij Bovendonk, gelegen in een prachtig park vlakbij het dorpje Hoeven. Sinds 1282 leven en werken hier monniken en worden priesters opgeleid. Sinds 1995 is een  deel van het historisch markante neo-gotische gebouw in gebruik als comfortabel hotel. Van onze maaltijden genieten we in de indrukwekkende zaal of Grand Cafe. En s avonds zijn we alleen met onze groep in het gezellige Grand Café.

Honden zijn helaas niet welkom.

Parkeren voor het hotel, gratis.

De hotelkamers zijn voorzien van één of twee comfortabele losse eenpersoons bedden, badkamer met douche en toilet, flatscreentelevisie, kledingkast en bureau. Koffie- en theefaciliteiten (gratis tijdens je verblijf) vind je op de gang. De kamers liggen op de eerste en tweede verdieping en zijn bereikbaar met trap en lift. De kamers hebben uitzicht over de binnentuin van het klooster of het omliggende bos met eeuwenoude bomen.

Je kunt kiezen voor een kamer alleen of een gedeelde kamer. Wil je je kamer delen? Geef op formulier aan met wie je op de kamer wilt. Indien je geen naam invult, dan delen wij je in met iemand van hetzelfde geslacht. En ken je (nog) niemand: geen probleem: er zijn altijd mensen net als jij die ook graag een kamer willen delen. 

Tips omgeving (vb. voor aankomst of vertrekdag- op eigen gelegenheid): 

- Bezoek het Nederlands Zouavenmuseum of Natuurhistorisch/ volkenkundig Museum in Oudenbosch of de botanische tuin. Nb. Let wel op de openingstijden.

- Wandelroute Oud-Gastels Ommetje – 3 kilometer. De bijzondere kern van Oud-Gastel kan perfect te voet worden ontdekt. Met 2 musea, een prachtige kerk en het dorpsbos aan de rand van de kern kan je even lekker uitwaaien. Op de historische markt lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Stap tijdens je wandeling binnen in de wereld van het Mastboomhuis (nb. Let wel op de openingstijden).

 OV of carpoolen? 

Het hotel is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt namelijk op loopafstand (ca. 300 m) van bushalte Hoeven, Hofstraat, bereikbaar met de bus (7 min.) vanaf NS station Ettenleur.

Of carpoolen is ook mogelijk. Je vinkt op het boekingsformulier aan dat je wilt carpoolen en je ontvangt de maandag voor het weekend een carpoollijst met overzicht van deelnemers met en zonder auto, voornaam, woonplaats en telefoonnummer. Je kunt dan eventueel carpoolafspraken maken. Altijd iemand in de buurt of iemand die je ergens wil oppikken bij een station of bushalte!

 

Prijs?

-  2-p gebruik kamer 349 euro

- 1 persoonskamer 409 euro

Nb. Deze prijzen gelden per persoon. Boek op tijd want vol = vol (eenpersoonskamers vaak als eerste vol).

 

Wat is inclusief? 

- Deelname volledig verzorgd programma (zie hierboven)

- Begeleiding door Petra, oprichter en gastvrouw van Single Events

- 2 x overnachting & ontbijtbuffet, toeristenbelasting

- 2 x lunch

- 2 x 3-gangen diner

- Drankje + lekkers tijdens wandelingen - Deelname rondleiding basiliek zaterdagmiddag

Wat is exclusief?

- Overige drankjes in het hotel (deze komen op je kamer nummer en reken je af op de dag van vertrek).

- Overige consumpties en kosten buiten arrangement.

- Boekingskosten.

- Reiskosten, carpoolen is mogelijk.

- Reis- en annuleringsverzekering (eventueel zelf regelen).

Boek nu jouw weekend:

Klik hier voor het boekingsformulier & reserveer weekend Italiaanse sferen in West-Brabant 17 – 19 november met Single EventsVul je gegevens in, vink aan welke kamer je wilt en betaal via het formulier. Daarna is je boeking definitief en is je plaats gereserveerd.

Uiterlijk de maandag voor het weekend ontvang je van ons een mail met nadere informatie, met carpool- en paklijst. 

Meer info en vragen [email protected]

En leuk je te ontmoeten! We gaan er een gezellig weekend van maken samen. Graag tot dan!  

Groetjes Petra 

 


Lees minder

Aanmelden
PS Ticket kopen/ boeken? Klik op +Aanmelden
Ja, leuk ik deel dit!
  • Foto’s
  • Reacties

Log in om de foto's te bekijken


Log in om reacties te plaatsen/lezen

  • Uitgelicht
  • Bekeken
Activiteiten in de buurt
Vrijdag 16 augustus 2024
Zomerweekend Giethoorn met singles. VOL. Zomerweekend Giethoorn met singles. VOL. 16 aug Giethoorn, 50+, 60+ Bekijken > 20 0 reacties
Vrijdag 11 oktober 2024
Italiaanse sferen in West-Brabant. Weekend singles.
Adv.
Italiaanse sferen in West-Brabant. Weekend singles. 11 okt Hoeven, 50+, 60+ Bekijken > 5 0 reacties
Vrijdag 8 november 2024
Italiaanse sferen in West-Brabant. Weekend singles. Italiaanse sferen in West-Brabant. Weekend singles. 8 nov Hoeven, 50+, 60+ Bekijken > 0 0 reacties
Zondag 28 juli 2024
Wandelen strand en duinen Scheveningen Wandelen strand en duinen Scheveningen 28 jul Den Haag, 40+, 50+, 60+ Bekijken > 8/15 1 reacties
Zaterdag 14 september 2024
Nazomer singlesfeest en diner/ bbq Wageningen.
Adv.
Nazomer singlesfeest en diner/ bbq Wageningen. 14 sep Wageningen, 50+, 60+ Bekijken > 10 0 reacties
Zondag 15 september 2024
Nazomers wandelcafe Renkums Beekdal Wageningen. Nazomers wandelcafe Renkums Beekdal Wageningen. 15 sep Wageningen, 50+, 60+ Bekijken > 2 0 reacties
Zaterdag 2 november 2024
Eindzomer singlesfeest en diner hotel Wageningen. Eindzomer singlesfeest en diner hotel Wageningen. 2 nov Wageningen, 50+, 60+ Bekijken > 1 0 reacties
Dinsdag 24 december 2024
Kerstweekend met singles Veluwe Kerstweekend met singles Veluwe 24 dec onbekend, 50+, 60+, 70+ Bekijken > 2 0 reacties
Onlangs bekeken
Vrijdag 17 november 2023 Vrijdag 16 oktober 2009 Zondag 12 februari 2023 Vrijdag 2 april 2010 Zaterdag 17 februari 2024
Valentijn Singleparty en diner Wageningen.
Adv.
Valentijn Singleparty en diner Wageningen. 17 feb Wageningen, 50+, 60+ Bekijken > 66