Lezen: tips en nieuws voor singles, over uitstapjes en single life

Oktober wandelmaand. Wandel jij ook mee?
Oktober is uitgeroepen tot wandelmaand! Ga jij ook genieten van de prachtige kleuren en geuren van de herfst? Trommel singles op, trek er op uit en geniet! Lees onze tips!
Betalen/ gratis lidmaatschap? & Kortingsacties!
Sinds het online gaan van de nieuwe site krijg ik vaak deze vraag. Er is jaren lang gewerkt aan het bouwen van deze nieuwe site, met zijn vele mogelijkheden. Lees hier over betalen/ gratis lidmaatschap en kortingsacties!
Waarom een nieuwe website voor Single Events?
Sinds het ontstaan van Single Events zo'n 9 jaar geleden is er veel veranderd. Ik kreeg vaak vragen van deelnemers en organisaties waar ik met de oude site en het concept van Single Events niet meer aan kon voldoen. Hoe gaan we verder? Petra vertelt.
Nieuwe website Single Events & migratie.
De compleet vernieuwde website van Single Events is sinds 29 aug. 2018 online! Mooier, duidelijker, meer privacy, veiliger en meer mogelijkheden voor de leden! Had je een profiel op de oude site? Hoe verliep de migratie? Hoe gaat het nu verder? Lees hier
Hoe organiseer ik een makkelijk singles uitje, zonder rompslomp
Je wilt wel een uitje organiseren maar hebt geen zin in veel rompslomp? Volg onze tips!  
Meimaand Fietsmaand. Fietsen met singles
Pak de fiets en geniet van de prachtige natuur, samen met singles! Lees hier tips en ideeën voor fietsroute-uitjes en organiseer het makkelijk zelf!
Single Events. Relaxed en effectief singles ontmoeten
"Ontmoet singles in real life! Tijdens uitstapjes. Dat is leuker en effectiever dan daten via Internet." Gehoord van veel single-bezoekers.
Pasen XL-singlesfeest en weekend weg. 31 maart 2018
Singles ontmoeten met Pasen. Zin in een leuk Paas weekend weg maar je weet niet met wie? Kom naar dit unieke feest weekend met Pasen. Speciaal voor singles uit het hele land.
Nationale museumweek 9-15 april 2018. Spreek af en ga samen met singles!
Van 9 tot en met 15 april is het Nationale Museumweek. In vele musea kun je bijzondere tentoonstellingen en collecties bekijken. Wil je niet alleen? Spreek af met singles! Naar welk museum zou jij graag gaan? Lees de tips en plaats als uitje!