De meeste mensen op Single Events gaan voor een leuke middag of avondje uit, zijn niet op zoek. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat je onverwacht iemand tegen komt die je wel heel erg leuk vind! Waar je nog eens mee afspreekt. En soms is er dan een klik, groeit er iets moois, ontstaat een vriendschap, liefde, een relatie. Dit laatste overkwam de volgende mensen. Lees hier hoe zijn hun grote liefde hebben ontmoet.

 

Liefde gevonden via Single Events
 

Els kwam Marcel tegen met Oud en Nieuwfeest Single Events!

Els: "Ik ging samen met een vriendin naar het Oud en Nieuw feest van Single Events in Doorwerth (’10). Had nog nooit eerder zo’n evenement meegemaakt, had er veel zin in. Al bij binnenkomst ontmoette ik Marcel in het rooktentje. We maakten kennis en hebben de hele avond met elkaar opgetrokken, veel gekletst en lol gemaakt. Bij afscheid telefoonnummers uitgewisseld en na vijf dagen begon het te kriebelen. Gebeld en een afspraak gemaakt. En daarna nog een keer. Het bleef gezellig, we hebben een klik en zijn inmiddels 16 maanden bij elkaar. Het gaat super! Ik had dit nooit meer verwacht, ik had het eigenlijk een beetje opgegeven, liep steeds tegen de verkeerde mannen aan. Maar Marcel is een schatje en die laat ik niet meer gaan ;>). Veel succes met alles wat je doet en hopelijk komen er nog veel stelletjes vandaan!"

 

"Geweldig forum om mensen te ontmoeten en.. een partner!"

Frank: "Minder dan een jaar lang lid geweest van dit geweldige forum! Ideaal als je je vriendenkring wilt uitbreiden en/of nieuwe mensen wilt ontmoeten, of om dingen niet alleen te hoeven doen. Lekker met een groepje uit eten, naar een film, een wandeling, of samen stappen. Ik heb er heel goede vrienden en leuke, lieve kennissen aan over gehouden. En natuurlijk ook mijn lieve partner! Jullie allemaal nog heel veel plezier gewenst bij of via SE @Petra: hartelijk dank voor al de organisatie en alles wat daar bij komt kijken!"

 

Yvonne maakt nieuwe vrienden en ontmoet Frank op singles café.

Yvonne: "Mijn eerste kennismaking met Single Events was op het Oud- en Nieuwfeest. Erg gezellig! Met Wilma, die ik daar leerde kennen ging in naar het Single Café in Utrecht. Daar kwam ik Frank en Josee tegen, zij woonden in zelfde dorp waar ik woon! Ik werd al snel opgenomen in hun vriendengroep, we gingen regelmatig stappen en leuke dingen doen. Met Frank klikte het erg goed dus ook samen gingen we leuke dingen doen. En zo ontstond een mooie vriendschap die uitmonde in een fijne relatie! Nu bijna een jaar later wonen we samen en we zijn super gelukkig met elkaar! Petra bedankt dat je die avond hebt georganiseerd zodat we elkaar tegen konden komen!!"

 

Janny en Fred vonden elkaar tijdens wandeling!

Janny: "Ik ben een aantal weken op de site geweest en heb twee keer gewandeld met Jeanette (gastvrouw single wandelcafe's red.). Tijdens die tweede wandeling heb ik een leuke man ontmoet waarmee ik al mailde. Het klikt zo super goed dat we SE niet meer nodig hebben en samen verder gaan! Bedankt voor het lid kunnen zijn op SE om vrienden en in mijn geval een fijne man te leren kennen. Ik wens meer mensen dat geluk!"

 

Ja, ik wil ook leuke singles ontmoeten/ een leuke partner!

Ik meld me aan bij Single Events.

Ik kom naar een singlesactiviteit

 

Ook je liefde gevonden via Single Events?

Net als hier boven zijn er nog veel meer vriendschappen en relaties ontstaan, hoor ik in de wandelgangen. Maar helaas zijn namen niet bij mij bekend. Heb jij ook je grote liefde ontmoet via Single Events en vind je het leuk om dit te delen? Of ken je zo iemand? Mail je verhaaltje (evt. met foto) naar [email protected]

Schrijf jouw verhaal, deel het via ons via de site en ontvang een cadeautje!.  

Hoe scrhijf ik mijn liefdes/ ontmoetingsverhaal?