Bas (52, Arnhem) 

“Kwam bij mijn tweede event al mensen tegen die ik kende van het eerste event! ”

Via een vriend gehoord van Single Events. Eens rondgekeken en zaterdag meteen naar het feest gegaan in Oirschot. Wel spannend, maar werd goed opgevangen. Zoals geadviseerd als nieuweling meteen meegedaan met het kennismaken, erg leuk en een ijsbreker. Daarna voor het eerst sinds tijden weer eens gedanst en leuke mensen ontmoet. Volgende dag meteen lid geworden van de site en een week later al weer mee gedaan met een wandeling, waar ik zelfs al een paar bekenden tegen kwam van het feest! Ik heb de smaak te pakken en ga zeker vaker komen! Ben blij dat ik deze site heb ontdekt!.

 

 

 Marleen  

Ging nauwelijks meer uit, tja, met wie? Nu plaats ik gewoon een oproep en er zijn altijd leuke mensen die meegaan, bijvoorbeeld naar de film! Eén is al genoeg!

 

 Kofi  

Ben voor de eerste keer mee geweest met het Kerstweekend van Single Events. Ik vond het een zeer leuk weekend met onwijs gezellig leuke activiteiten en mensen. De workshop merengue was erg leerzaam! En de ontmoeting met de Kerstman tijdens de wandeling bij het kasteel was helemaal top! Voor herhaling vatbaar! Sindsdien ga ik dan ook regelmatig naar leuke wandelingen en feesten. Aanrader!

 

 Annemarie  

"Fijn, dat contact met gelijkgestemden. Prettige sfeer!"

Na wat bezoekjes aan de site lid geworden en de volgende dag meteen mee gedaan met een wandeling van Single Events. Veel nieuwe mensen ook, gelukkig geen vaste club. Ook fijn dat je gelijkgestemden ontmoet. Die net als jij ook gescheiden zijn, waar je veel herkenning in vindt. Er werd niet gedate, er hing een prettige sfeer en voelde me meteen thuis. Paar leuke dames ontmoet waar ik de volgende keer mee samen naar een feest ga! 

 

 Yvonne  

“Petra, wat organiseren jullie leuke, gezellige bijeenkomsten!
Heb er al drie hele leuke vriendinnen aan over gehouden en leuke herinneringen en foto's! SE is echt een aanrader als je op een leuke manier leuke singles wilt ontmoeten. En wie weet leuke vrienden of vriendinnen! Een aanrader!”

 

 Michel  

Ik was voor het eerst op het SE-feest in Zoetermeer. Het was een zeer gezellige event dat ik samen met veel leuke singles heb mogen mee maken! Van dansen tot slap babbelen. Die ouderwetse gezelligheid  en warmte van de  aanwezigen op die swingavond raakte mij zo dat ik daarna ook direct mijn eerste wandeling heb georganiseerd! Ik heb de smaak te pakken en hoop jullie ergens te ontmoeten! Ga je ook mee?

 

 Renata  

Single Events is een prima concept als je alleen bent en een nieuwe start wilt maken of met mensen wilt omgaan die in dezelfde situatie zitten. Ik zou zeggen: niet twijfelen maar gewoon doen! Probeer het gewoon eens een keer uit. Ga mee wandelen, lekker dansen of doe mee met een ander leuk uitstapje! Relaxed en gezellig! En Petra, complimenten hoor!

 

 Margot  

Weekend Eerbeek was mijn eerste activiteit bij SE. Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Wat een mooie locatie, goed verzorgd, leuke activiteiten en wat een gezellige groep! Heb mooie gesprekken gevoerd en vooral veel gelachen en plezier gehad. Petra is een spontane leuke gastvrouw. Het lijkt me leuk deelnemers op andere events terug te zien. Dikke pluim voor SE! 

 

 Marijke  

Wat heb ik een leuk weekend gehad in Eerbeek!  Gezellige mensen, leuke gesprekken, lekker gedanst en mooie gitaar en zang gehoord en heerlijk gegeten. Complimenten voor het personeel en de keuken van het Fletcher hotel. En uiteraard Petra bedankt voor het organiseren!