Marleen  

Ging nauwelijks meer uit, tja, met wie? Nu plaats ik gewoon een oproep en er zijn altijd leuke mensen die meegaan, bijvoorbeeld naar de film! Eén is al genoeg!

 

 Kofi  

Ben voor de eerste keer mee geweest met het Kerstweekend van Single Events. Ik vond het een zeer leuk weekend met onwijs gezellig leuke activiteiten en mensen. De workshop merengue was erg leerzaam! En de ontmoeting met de Kerstman tijdens de wandeling bij het kasteel was helemaal top! Voor herhaling vatbaar! Sindsdien ga ik dan ook regelmatig naar leuke wandelingen en feesten. Aanrader!

 

 Annemarie  

"Fijn, dat contact met gelijkgestemden. Prettige sfeer!"

Na wat bezoekjes aan de site lid geworden en de volgende dag meteen mee gedaan met een wandeling van Single Events. Veel nieuwe mensen ook, gelukkig geen vaste club. Ook fijn dat je gelijkgestemden ontmoet. Die net als jij ook gescheiden zijn, waar je veel herkenning in vindt. Er werd niet gedate, er hing een prettige sfeer en voelde me meteen thuis. Paar leuke dames ontmoet waar ik de volgende keer mee samen naar een feest ga! 

 

 Yvonne  

“Petra, wat organiseren jullie leuke, gezellige bijeenkomsten!
Heb er al drie hele leuke vriendinnen aan over gehouden en leuke herinneringen en foto's! SE is echt een aanrader als je op een leuke manier leuke singles wilt ontmoeten. En wie weet leuke vrienden of vriendinnen! Een aanrader!”

 

 Michel  

Ik was voor het eerst op het SE-feest in Zoetermeer. Het was een zeer gezellige event dat ik samen met veel leuke singles heb mogen mee maken! Van dansen tot slap babbelen. Die ouderwetse gezelligheid  en warmte van de  aanwezigen op die swingavond raakte mij zo dat ik daarna ook direct mijn eerste wandeling heb georganiseerd! Ik heb de smaak te pakken en hoop jullie ergens te ontmoeten! Ga je ook mee?

 

 Renata  

Single Events is een prima concept als je alleen bent en een nieuwe start wilt maken of met mensen wilt omgaan die in dezelfde situatie zitten. Ik zou zeggen: niet twijfelen maar gewoon doen! Probeer het gewoon eens een keer uit. Ga mee wandelen, lekker dansen of doe mee met een ander leuk uitstapje! Relaxed en gezellig! En Petra, complimenten hoor!

 

 Margot  

Weekend Eerbeek was mijn eerste activiteit bij SE. Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Wat een mooie locatie, goed verzorgd, leuke activiteiten en wat een gezellige groep! Heb mooie gesprekken gevoerd en vooral veel gelachen en plezier gehad. Petra is een spontane leuke gastvrouw. Het lijkt me leuk deelnemers op andere events terug te zien. Dikke pluim voor SE! 

 

 Marijke  

Wat heb ik een leuk weekend gehad in Eerbeek!  Gezellige mensen, leuke gesprekken, lekker gedanst en mooie gitaar en zang gehoord en heerlijk gegeten. Complimenten voor het personeel en de keuken van het Fletcher hotel. En uiteraard Petra bedankt voor het organiseren!

 

 Joost  

Ik heb dit jaar voor het eerst meegedaan met een Singles Weekend: het weekend in Eerbeek. Leuke groep, enthousiaste mensen waar ik al snel een leuk en vertrouwd contact mee heb opgebouwd. Genoten in een prachtige, natuurrijke omgeving met vrolijke, enthousiaste mensen. De rest van de groep was ouder dan mij, maar daar heb ik mij snel over heen gezet. Zeker voor herhaling vatbaar

Ik zou zeggen mensen: ben je alleen en zoek je een leuke uitdaging in gezelschap van personen met dezelfde interesse in bijv. natuur, cultuur, etc., schroom dan niet om eens mee te doen. Een echte aanrader!

Joost

 

 Margot  

Voor het eerst mee geweest en wel direct met een singlesweekend! Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Wat een mooie locatie (Landgoed Fletcher Eerbeek), goed verzorgd, leuke activiteiten en wat een gezellige groep! Heb mooie gesprekken gevoerd en vooral veel gelachen en plezier gehad. Petra is een spontane leuke gastvrouw. Het lijkt me leuk deelnemers op andere events terug te zien. Dikke pluim voor SE!

 

 Arno  

Ik heb me heel goed vermaakt. De wandel- en fietstochten tijdens het singlesweekend waren mooi en niet te lang. Super gezellige avonden. Leuke deelnemers en organisatie. Voor herhaling vatbaar!

 

 Jean Hans  

Doe vaak mee met wandelingen en weekenden en kijk er altijd weer naar uit! Zeker na de ervaringen van de vorige wandelingen en weekenden zal de volgende ook weer mooi zijn! Heb inmiddels ook leuke contacten aan overgehouden aan de weekenden doordat je dan langer met elkaar optrekt. Een aanrader!"

 

 jan  

Ik heb een FANTATISCH Oud en Nieuwfeest gehad met Single Events (2022)!. Super organisatie. Alleen maar blije vrolijke lieve mensen. Zelfs nog een hele leuke dame ontmoet, aanstaande zaterdag ga ik haar opzoeken! Petra, bedankt voor de organisatie, je mag trots zijn om dit voor zon groep mensen te organisren! Dikke kus, Jan.