Oud & Nieuw XL Singleparty Wageningen.

Oud & Nieuw XL Singleparty Wageningen.
 1. 31 december 2023 15:30 - 1 januari 2024 15:30
 2. WICC
 3. Lawickse Allee 9, 6701 AN
 4. Wageningen, Gelderland
 5. Uiterlijk 27 december ontvang je nadere info en carpoollijst
 6. zie hieronder
 7. Singlesfeesten, Singleweekenden, Kerst en Oud & Nieuw
 8. 50+, 60+

Met zo’n 400 singles hebben we net als de afgelopen 14 jaar Oud en Nieuw weer groots gevierd!  Graag tot op het Valentijnsfeest of een van de andere singlesfeest/weekenden of tot volgend jaar Oud en Nieuw! 


Wat vond jij?
Nb. Wat vond jij van het kennismaken, het diner, het feest, het snackbuffet, de mensen, de sfeer, de locatie, was je ook voor het eerst? Hoe was dat voor jou? Mail je reactie naar [email protected]


Reacties deelnemers:

Pierre:  Wat was het een gezellige avond. Leuke, lieve mensen en heerlijke muziek. Ik vond het zo voor de eerste keer best spannend maar het was een hele fijne, ongedwongen sfeer. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.  Op naar Valentijn???.

RONALD:

Bedankt voor het geweldige oud en nieuw feest...ik was er dit jaar voor de 2de keer en ik heb weer ontzettend genoten van de sfeer, de contacten, de muziek en het feest. Opnieuw nieuwe mensen ontmoet!

Jose:
Hoi Petra jij ook de beste wensen voor 2024! Ik vond her erg gezellig afgelopen jaarwisseling en goed verzorgd. Mijn complimenten veel werk verricht.
Leuke mensen gesproken

Gerda:
De kerst en het Oudjaar heb ik als leuk ervaren. Ik was nog niet eerder mee geweest met SE. Heb er leuke contacten aan overgehouden. Iig gezellig gehad. 

Ik vond de locaties mooi en eea verzorgd


Nb. Tip meld je  ook aan op de site bij het feest! Dan kun je zien wie er komen (deels, niet ieder heeft zich hier aangemeld). En kun je elkaar na het feest weer terug vinden, berichtjes sturen etc.  


XL Oud en nieuw feest singles

Dit jaar organiseert Single Events als vanouds weer een spetterend XL Oud en Nieuwfeest met vele singles op onze oude vertrouwde plek in Wageningen! Luxe drie sterren hotel  WICC, met een  huiselijke lounge, prachtige zalen, sfeervol restaurant en zalen, stijlvol ingericht comfortabele kamers is dit dé plek om ons jaarlijkse Oud en Nieuwfeest te vieren! 

XL Oud en Nieuwfeest singles

Wil jij ook feestend samen met vele gelijkgestemden het nieuwe jaar inluiden? Kom naar dit spetterende Oud en Nieuw feest speciaal voor singles, meest 50- en 60-plus! Kennismaken tijdens de borrel en het diner.  Daarna swingen op spetterend feest op de lekkerste danshits vanaf de '70's.  En als je wilt rol je daarna zo je bed in! Relaxte sfeer en al 11 jaar een groot succes en uitverkocht! 

Dit grootse en bijzondere singlesfeest mag je niet missen! Beleef ook de "Mooiste Oud en Nieuw sinds jaren" (horen we vaak) en reserveer nu jouw plek!

Nb. En zouden er geen (1-p) kamers meer zijn dan staat dat hier vermeld. Dus wil je zeker zijn van je plek? Wacht niet met boeken! Al jaren uitverkocht! 


Wat is het? 

- Feest, diner en overnachting met ontbijt in stijlvol en sfeervol hotel in het leuke stadje Wageningen, vlakbij uiterwaarden, bossen en arboretum.

- Net als voorheen verwachten we weer zo'n 300 tot 400 singles. Nb. en we horen vaak dat het ondanks het grote aantal niet massaal over komt, ook omdat je voor het feest al kennismaakt met elkaar tijdens het borrelen, Fundate spel met leuke vraagkaarten en tijdens het diner! Hier doet meestal 3/4 van de deelnemers aan mee. 

En iedereen komt net als jij alleen en de meesten (minimaal 3/4!) komen ook voor het eerst! Dit schept al snel een band en iedereen staat open voor contact, kletsen en dansen!

 'Het lijkt wel een familiefeest!' horen we vaak over onze singlesfeesten!

- Voor leden en niet-leden van Single Events! Singles meest in de leeftijd 50- en 60-Plus, maar eind 40ers, (begin) 70ers komen ook!

- Ook voormalige singles, elkaar ontmoet via Single Events, zijn welkom.

- Kennismaken tijdens welkomstborrel en tijdens heerlijk diner in restaurant en prachtige pas vernieuwde zalen.

- Feest in prachtige feestzaal met kroonluchters en grote dansvloer en bar. 

- Tevens zitten en kletsen in afzonderlijke sfeervolle lounge met heerlijke banken en fauteuils .

- Samen met DJ Ronald een mooi feestje bouwen! Hij draait de lekkerste swingende hits van '70 tot '00! Pop, rock, classics, top 40, soms 'n salsa/foxtrot en nl-talig, feestmuziek

- 0.00 u klok, samen aftellen, bubbels (helaas mogen we geen vuurwerk afsteken- vuurwerk vrije zone ). 

- Op Nieuwjaarsdag na kletsen tijdens relaxte wandeling vanaf hotel ca. 7 km. We lopen door de bossen over de stuwwal, door Arboretum Belmonte met de meest bijzondere bomen en struiken en door of langs de uiterwaarden van de Rijn. Halverwege pauze met drankje en prachtig uitzicht over de Betuwe!

-  Net als jij komen veel mensen ook voor de eerste keer en alleen.  Je maakt kennis met elkaar tijdens het borrelen, aan de hand van leuke vraag kaarten en tijdens het diner. Hierdoor is het ijs al snel gebroken. Daarna makkelijk verder kletsen en samen de dansvloer op!

- Tip: Vind je het spannend? Kom eerst eens kennismaken en sfeer proeven op één van de weekenden, feesten of wandelingen van Single Events. Dan ontmoet je vaak mensen die al eens geweest zijn of die ook komen. (zie agenda)


Programma Oud en nieuwfeest singles

Dresscode: feestelijk, glitters, hoedje, etc. Leuk!

31 dec. Oudjaarsdag

(Kom je eerder). Vanaf de parkeerplaats van het hotel loop je zo (over het bruggetje) het leuke stadje Wageningen in. Bezoek museum De Casteelse Poort (open, vandaag zondag: winkels  dicht). 

v.a. 14.00 u Inchecken hotel, eigen invulling. Je kunt een kop koffie drinken in de Brasserie in het hotel, waar je tevens eventueel vanaf 12 u kunt lunchen (eigen kosten).

v.a. 15.00 u Ontvangst gasten diner door Petra, gastvrouwen en - heren van Single Events in de feestzaal met welkomstdrankje. Voor wie wil (de meesten doen hier aan mee) kennismaken in wisselende groepjes aan de hand van vraagkaarten, begeleid door Petra. 

17.30 u Genieten van een heerlijk 3 gangen dinerbuffet met afsluitend kop koffie/ thee

v.a. 20.00 u Ontvangst deelnemers feest only met welkomstdrankje 

20.30 u - 2.00 u Groots Oud Nieuwsingles feest. Swingen met dj Ronald op de lekkerste dans hits vanaf de '70's Till Now. Met om 0.00 u aftellen, proosten met bubbels en snackbuffet.

En voor wie blijft slapen: overnachten in je kamer in hotel.

1 jan. Nieuwjaarsdag 

8.00 u tot 11.00 u Nieuwjaarsontbijt 

Tot 11.00 u Uitchecken 

V.a. 11.00 u Verzamelen voor wandeling in lounge

11.30 u Start door Petra begeleide wandeling va. 7 km door of langs  de uiterwaarden en over de stuwwal  met arboretum en prachtig uitzicht over de Betuwe. Halverwege pauze met drankje en uitzicht.

13.45 u Terugkomst bij hotel, genieten van een kom heerlijke soep in het restaurant en ca. 14.30 u afscheid en vertrek.

Waar is het ?

Locatie: *** Hotel WICC, Lawickse Allee 9, Wageningen.

Luxe kamer: met een of twee boxspring bedden, haardroger, badkamer met douche of bad en wc, kluis, telefoon, televisie, koffie- en theefaciliteiten en een zitje. 

Keuze (op het boekingsformulier) uit 1-persoons kamer (1 bed) of 2-persoonskamer (2 losse bedden).  Mochten er geen 1-persoonskamers meer zijn dan staat dat hier vermeld (en op het boekingsformulier).

Honden zijn helaas niet welkom in dit hotel (TIP: wel bij het hotel waar we de Kerst samen vieren).

Parkeren: gratis bij hotel (slagboom staat open of gaat bij uitrijden automatisch open) of als vol: parkeren in directe omgeving, op zon- en feestdagen gratis parkeren.


Hoe kom je er?

Carpoolen? Bij overnachten ontvang je carpoollijst en kun je afspreken om samen te rijden (je geeft op het boekingsformulier aan dat je wilt carpoolen)  of plaats je bericht hieronder. Carpoolen lukt vrijwel altijd. Carpoolen is ook gezellig, je leert dan al iemand kennen en komt niet alleen binnen.

OV?  Hotel op 6 min. lopen van bushalte Busstation Wageningen . Dit is bereikbaar met de bus vanaf NS Ede-Wageningen, NS Arnhem of NS Rhenen.


Prijs?

XL-Oud en Nieuw Singlesfeest  met overnachting, bij verblijf op

Gedeelde 2-persoons kamer, inclusief diner : € 195 vol

1-persoons kamer, inclusief diner : € 235 VOL

Prijzen zijn per persoon.

TIP: Boek op tijd jouw kamer! De eenpersoonskamers zijn vaak het snelste vol. Nb. Als kamers vol zijn staat dit hier vermeld en op het boekingsformulier

Nb. Je kunt op het boekingsformulier ook kiezen voor niet deelnemen aan kennismakingsborrel en diner. Dit wijst zich vanzelf.

Let op! Het arrangement is niet overdraagbaar.

XL Oud en Nieuw Singlesparty zonder overnachting.

XL-Party inclusief diner en kennismakingsborrel: € 99  (ex. fee) via de ticketshop. 

XL-Party- only (zonder kennismakingsborrel en diner): € 49 (ex. fee) via de ticketshop. Of met toeslag aan de deur.


Wandeling inclusief soep op 1 januari 

€ 25 bij betaling vooraf via boekingsformulier of ticketshop (ex. fee).


Wat is inclusief?

Overnachting in hotel WICC:  gedeelde 2 pkamer of 1 pkamer  + ontbijt, toeristenbelasting, administratiekosten.

Diner:  kennismakingsborrel, 3-gangen diner-buffet,  koffie/thee na

XL-Party:  spetterend feest met dj,  2 x prosecco, snack buffet, oliebol. 

Wandeling:  incl. begeleiding,  drankje onderweg (geen horeca), soep met stokbrood na afloop

Nb. Alle genoemde prijzen zijn per persoon.


Wat is exclusief?

 • - Overige drankjes in hotel. Hiervoor kun je munten kopen.
 • - Boekingskosten 20 euro.
 • - Reiskosten, carpoolen is mogelijk.
 • - Reis- en annuleringsverzekering (eventueel zelf afsluiten).


Jouw plek reserveren voor Oud en Nieuwfeest MET overnachting? VOL

KLIK HIER voor het boekingsformulier Oud en Nieuw XL Singlesfeest met overnachting. (Ook boeken zonder dat je lid bent van de site. Of ben je lid (gratis)? Klik hieronder op de knop > Nu boeken zichtbaar na aanmelden).

Nb. Kom je samen?  Vul dan elk je eigen boekingsformulier in. Je boekt nl. per persoon, niet per kamer.

Nb. Kamer delen?  Vink dit aan en bij de vraag ‘Ik deel graag kamer met’, vul je de betreffende naam in (dit wijst zich vanzelf als je het boekingsformulier invult). Of ken je niemand? Geen zorgen! Er zijn net als jij altijd mensen die een kamer willen delen. Vul hier dan niets in, dan delen wij je in met iemand van het zelfde geslacht.

Nb. Wil je een kamer naast een bekende? Geef dit aan op het formulier bij ‘ opmerkingen’.

Nb. Dieet of allergie? Dit kun je ook aangeven op het formulier

BevestigingNa de keuzes op het formulier verschijnt het totaalbedrag. Na betaling via het formulier is je plaats gereserveerd. Je ontvangt hiervan bevestigingsmail met een overzicht van je boeking en keuzes. 

Uiterlijk  27 december ontvang je per mail nadere informatie, carpool- en paklijst.


Ticket voor Oud en Nieuwfeest ZONDER overnachting? 

KOOP HIER TICKET voor feest en eventueel diner ZONDER overnachting. 

N.b. lukt ticket kopen niet, vb. kan geen ideal kiezen of geen bank, probeer het dan nog een keer op andere browser of ander apparaat.

Nb. Koop ticket voor ook diner uiterlijk 30 dec. 12.00 u!

Ook ticket kopen zonder dat je lid bent van de site. 

Indien niet uitverkocht ook tickets voor feest verkrijgbaar aan de deur, alleen contant afrekenen, graag gepast.


Toegang feest/ en diner?

Met overnachting

Meld je bij de receptie van het hotel, je checkt in, daarna kom je nog langs de Balie van Single Events. Zie de mail die je hierover hebt ontvangen en op je boekingsbevestiging zie je welke kamer je hebt geboekt (1p/2p, wel/geen diner/ wandeling).

Zonder overnachting

Meld je bij de Balie van Single Events. Ticket printen is niet nodig, je naam en ticketnummer staan bij ons op de gastenlijst. Je meld je en dan krijg je toegang tot feest of diner en feest.


Kaarten aan de deur?  

Ja, er zijn nog kaarten aan de deur verkrijgbaar, met toeslag.

Maar wil je zeker zijn van je plaats? Reserveer dan nu je plaats en koop een ticket!


+ Vergeet je niet aan te melden!

Kom je naar het feest? Graag ook hier aanmelden op de site via knop +Aanmelden (zichtbaar met een profiel), dit staat los van ticket kopen en boeken via formulier. Na aanmelden staat je foto ook bij de deelnemers hierboven en kun je deelnemers zien en zij jou en kun je berichten lezen en plaatsen, vb over carpoolen en dan kun je alvast contact leggen.

+ aanmelden hier is tevens handig voor na afloop! Kunnen deelnemers jou weer makkelijk terugvinden en andersom!


NB. Niet alle deelnemers melden zich hier aan (boeken staat los van aanmelden via de site), dus (veel) meer deelnemers dan hier aangemeld!


We gaan er weer een geweldig Oud en Nieuwfeest van maken samen! 

Leuk je dan te ontvangen en graag tot dan!

Groetjes, Petra


Vragen? Mail to:[email protected] 


Ps. De reis- en annuleringsvoorwaarden van Single Events zijn van toepassing

Lees minder

Aanmelden
PS Ticket kopen/ boeken? Klik op +Aanmelden
Ja, leuk ik deel dit!
 • Foto’s
 • Reacties

Log in om de foto's te bekijken


Log in om reacties te plaatsen/lezen

 • Uitgelicht
 • Bekeken
Activiteiten in de buurt
Zaterdag 6 juli 2024
Adv. Singlevakantie 'Klaar voor een relatie'. Frankrijk. 7 dgn Adv. Singlevakantie 'Klaar voor een relatie'. Frankrijk. 7 dgn 6 jul onbekend, 40+, 50+, 60+ Bekijken > 1/16 2 reacties
Vrijdag 16 augustus 2024
Zomerweekend Giethoorn en Wieden met singles.
Adv.
Zomerweekend Giethoorn en Wieden met singles. 16 aug Giethoorn, 50+, 60+ Bekijken > 12 0 reacties
Vrijdag 11 oktober 2024
Italiaanse sferen in West-Brabant. Weekend singles. Italiaanse sferen in West-Brabant. Weekend singles. 11 okt Hoeven, 50+, 60+ Bekijken > 5 0 reacties
Vrijdag 12 juli 2024
Zomerweekend Brabant Het Land van de Peel
Adv.
Zomerweekend Brabant Het Land van de Peel 12 jul Handel, 50+, 60+ Bekijken > 5/18 0 reacties
Midzomer singlesfeest & barbecue Wageningen
Adv.
Midzomer singlesfeest & barbecue Wageningen 6 jul Wageningen, 50+, 60+ Bekijken > 22 0 reacties
Zondag 7 juli 2024
Zomers wandelcafe Renkums Beekdal Wageningen. Zomers wandelcafe Renkums Beekdal Wageningen. 7 jul Wageningen, 50+, 60+ Bekijken > 7 0 reacties
Zondag 9 juni 2024
Wandelen strand en duinen Scheveningen Wandelen strand en duinen Scheveningen 9 jun Den Haag, 40+, 50+, 60+ Bekijken > 6/15 1 reacties
Zaterdag 1 juni 2024
Dans en ontmoetingsavond in Elst (ut) Dans en ontmoetingsavond in Elst (ut) 1 jun Elst, 40+, 50+, 60+ Bekijken > 2/30 0 reacties
Onlangs bekeken
Zondag 31 december 2023
Oud & Nieuw XL Singleparty Wageningen.
Adv.
Oud & Nieuw XL Singleparty Wageningen. 31 dec Wageningen, 50+, 60+ Bekijken > 168
Zaterdag 6 juli 2024 Zaterdag 13 maart 2010 Zondag 22 oktober 2017 Zondag 25 november 2018