Oud & Nieuw XL Singleparty Wageningen.

KLIK HIER voor alle informatie over Oud en Nieuw XL Singleparty + overnachting met Single Events en reserveer direct jouw plek! Of zie hieronder, ook zonder overnachting.

Inmiddels zo’n 230 deelnemers aan het Oud en Nieuwfeest. 

Er zijn nog 1- en 2-persoonskamers beschikbaar. Wacht echter niet te lang met boeken! Het loopt nu snel vol!


XL Oud en nieuw feest singles

Dit jaar organiseert Single Events als vanouds weer een spetterend XL Oud en Nieuwfeest met vele singles op onze oude vertrouwde plek in Wageningen! Luxe drie sterren hotel  WICC, met een  huiselijke lounge, prachtige zalen, sfeervol restaurant en zalen, stijlvol ingericht comfortabele kamers is dit dé plek om ons jaarlijkse Oud en Nieuwfeest te vieren! 

XL Oud en Nieuwfeest singles

Wil jij ook feestend samen met vele gelijkgestemden het nieuwe jaar inluiden? Kom naar dit spetterende Oud en Nieuw feest speciaal voor singles, meest 50- en 60-plus! Kennismaken tijdens de borrel en het diner.  Daarna swingen op spetterend feest tot in de vroege uurtjes en vervolgens rol je zo je bed in! Relaxte sfeer en al 11 jaar een groot succes! 

Dit grootse en bijzondere singlesfeest mag je niet missen! Beleef ook de "Mooiste Oud en Nieuw sinds jaren" (horen we vaak) en reserveer nu jouw plek via het boekingsformulier.

Nb. En zouden er geen (1-p) kamers meer zijn dan staat dat hier vermeld. Dus wil je zeker zijn van je plek? Wacht niet met boeken! Al jaren uitverkocht! P.s. Vooral mannen (boeken vaak laat); boek nu!


Oud en Nieuw singlesfeest

- Feest, diner en overnachting met ontbijt in stijlvol en sfeervol hotel in het leuke stadje Wageningen, vlakbij uiterwaarden, bossen en arboretum.

- Net als voor corona verwachten we weer zo'n 300 singles ( meestal circa 2/3 m/v en onze mannen dansen ook). Nb. en we horen vaak dat het ondanks het grote aantal niet massaal over komt, ook omdat je voor het feest al kennismaakt met elkaar tijdens het borrelen, Fundate spel met leuke vraagkaarten en tijdens het diner! En iedereen komt net als jij alleen en de meesten komen ook voor het eerst! Dit schept al snel een band en iedereen staat open voor contact, kletsen en dansen! 'Het lijkt wel een familiefeest!' horen we vaak over onze singlesfeesten!

- Voor leden en niet-leden van Single Events! Alle singles meest 50- en 60-Plussers, eind 40ers, (begin) 70ers komen ook!

- Ook voormalige singles, elkaar ontmoet via Single Events, zijn welkom.

- Kennismaken tijdens welkomstborrel en tijdens heerlijk diner in restaurant en prachtige zalen.

- Feest in prachtige feestzaal met kroonluchters en grote dansvloer en bar. Tevens zitten en kletsen in afzonderlijke lounge.

- Samen met DJ Ronald een mooi feestje bouwen! Hij draait de lekkerste swingende hits van '70 tot '00! Pop, rock, classics, top 40, soms 'n salsa/foxtrot en nl-talig.

- 0.00 u klok, bubbels (helaas mogen we geen vuurwerk afsteken). 

- Op Nieuwjaarsdag na kletsen tijdens relaxte wandeling vanaf hotel ca. 7 km. We lopen door de bossen over de stuwwal, door Arboretum Belmonte met de meest bijzondere bomen en struiken en langs de uiterwaarden van de Rijn. Halverwege pauze met drankje en prachtig uitzicht!

-  Net als jij komen veel mensen ook voor de eerste keer en alleen.  Je maakt kennis met elkaar tijdens het borrelen, aan de hand van leuke vraag kaarten en tijdens het diner. Hierdoor is het ijs al snel gebroken. Daarna makkelijk verder kletsen en samen de dansvloer op!

- Tip: Vind je het spannend? Kom eerst eens kennismaken en sfeer proeven op één van de weekenden, feesten of wandelingen van Single Events. Dan ontmoet je vaak mensen die al eens geweest zijn of die ook komen. (zie agenda)

Programma Oud en nieuwfeest singles

Dresscode: feestelijk

31 dec. Oudjaars dag

va 14.00 u Inchecken hotel, er is dan nog geen programma, dus eigen invulling. Loop vb. Even Wageningen in.

va 15.30 u Ontvangst gasten diner door Petra en gastvrouwen/ heren in de feestzaal met welkomstdrankje, kennismaken in wisselende groepjes aan de hand van vraagkaarten, begeleid door Petra.

17.30 u 3g-dinerbuffet met afsluitend kop koffie/ thee

v.a. 20.00 u Ontvangst deelnemers feest only met welkomstdrankje 

20.30 u - 2.00 u Groots Oud Nieuwsingles feest. Swingen met dj Ronald op de lekkerste dans hits vanaf de '70's Till Now. Met om 0.00 u aftellen, proosten met bubbels en snackbuffet.

En voor wie blijft slapen: overnachten in je kamer in het hotel!

1 jan. Nieuwjaarsdag 

tot 10.30 u Nieuwjaarsontbijt 

Tot 11.00 u Uitchecken

11.30 u Start door Petra begeleide relaxte wandeling va. 7 km door de uiterwaarden en over de stuw wal  met arboretum en prachtig uitzicht over de Betuwe. Halverwege pauze met drankje en uitzicht.

13.30 u Terugkomst bij hotel, genieten van een kom heerlijke soep in het restaurant en ca. 14.30 u vertrek

Waar is het ?

Locatie: 3,5* Hotel WICC, Lawickse Allee 9, Wageningen.

Luxe kamer: met een of twee boxspring bedden, haardroger, badkamer met douche of bad en wc, kluis, telefoon, televisie, koffie- en theefaciliteiten en een gezellig zitje. 

Keuze (op het boekingsformulier) uit 1-persoons kamer (1 bed) of 2-persoonskamer (2 losse bedden).  Mochten er geen 1-persoonskamers meer zijn dan staat dat hier vermeld (en op het boekingsformulier).

Hond? Honden zijn helaas niet welkom in dit hotel (TIP: wel bij het hotel waar we de Kerst samen vieren).

Parkeren: gratis bij hotel (slagboom staat bij uitrijden open) of als vol: parkeren in directe omgeving.


Hoe kom je er?

Carpoolen? Bij overnachten ontvang je carpoollijst en kun je afspreken om samen te rijden (je geeft op het boekingsformulier aan dat je wilt carpoolen)  of plaats je bericht hieronder.

OV?  Hotel op 6 min. lopen van bushalte Busstation Wageningen . Dit is bereikbaar met de bus vanaf NS Ede-Wageningen of NS Arnhem of NS Rhenen.


Prijs?

XL-Oud en Nieuw Singlesfeest  met overnachting, bij verblijf op

Gedeelde 2-persoons kamer, inclusief diner : € 195

1-persoons kamer, inclusief diner : € 235

TIP: Boek op tijd jouw kamer! De eenpersoonskamers zijn vaak het snelste vol. Nb. Als kamers vol zijn staat dit hier vermeld en op het boekingsformulier

Nb. Je kunt op het boekingsformulier ook kiezen voor niet deelnemen aan kennismakingsborrel en diner. Dit wijst zich vanzelf.


XL Oud en Nieuw Singlesparty zonder overnachting.

XL-Party inclusief diner en kennismakingsborrel: € 99  (ex. fee) via de ticketshop. 

XL-Party- only (zonder kennismakingsborrel en diner): € 49 (ex. fee) via de ticketshop.


Wandeling inclusief soep op 1 januari 

€ 25 bij betaling vooraf via boekingsformulier of ticketshop (ex. fee) of 30 euro op dag zelf (contant, geen pin).


Wat is inclusief?

Overnachting in hotel WICC:  gedeelde 2 pkamer of 1 pkamer  + ontbijt, toeristenbelasting, administratiekosten.

Diner:  kennismakingsborrel, 3-gangen diner-buffet,  koffie/thee na

XL-Party:  spetterend feest met dj,  2 x prosecco, snack buffet, oliebol. 

Wandeling:  incl. begeleiding,  drankje onderweg (geen horeca), soep met stokbrood na afloop

Nb. Alle genoemde prijzen zijn per persoon.


Wat is exclusief?

  • - Overige drankjes in hotel. Hiervoor kun je munten kopen.
  • - Boekingskosten 20 euro.
  • - Reiskosten, carpoolen is mogelijk.
  • - Reis- en annuleringsverzekering (eventueel zelf afsluiten).


Jouw plek reserveren voor Oud en Nieuwfeest MET overnachting?

KLIK HIER voor het boekingsformulier Oud en Nieuw XL Singlesfeest met overnachting. (Ook boeken zonder dat je lid bent van de site. Of ben je lid (gratis)? Klik hieronder op de knop > Nu boeken zichtbaar na aanmelden).

Nb. Kom je samen?  Vul dan elk je eigen boekingsformulier in. 

Nb. Kamer delen?  Vink dit aan en bij de vraag ‘Ik deel graag kamer met’, vul je de betreffende naam in (dit wijst zich vanzelf als je het boekingsformulier invult). Of ken je niemand? Geen zorgen! Er zijn net als jij altijd mensen die een kamer willen delen. Vul hier dan niets in, dan delen wij je in met iemand van het zelfde geslacht.

Nb. Wil je een kamer naast een bekende? Geef dit aan op het formulier bij ‘ opmerkingen’.

Nb. Dieet of allergie? Dit kun je ook aangeven op het formulier

BevestigingNa de keuzes op het formulier verschijnt het totaalbedrag. Na betaling via het formulier is je plaats gereserveerd. Je ontvangt hiervan bevestigingsmail met een overzicht van je boeking en keuzes. 

Uiterlijk  27 december ontvang je per mail nadere informatie, carpool- en paklijst.


Ticket voor Oud en Nieuwfeest ZONDER overnachting? 

KOOP HIER TICKET voor feest en  diner ZONDER overnachting. Nb. Ook ticket kopen zonder dat je lid bent van de site. Of ben je lid: koop je ticket via de knop > Koop ticket (hieronder).  LET OP graag ticket printen/ tonen op smartphone bij de kassa/ ontvangst, wordt gescand.


Kaarten aan de deur?  

Indien nog beschikbaar zijn er nog kaarten aan de deur verkrijgbaar, met € 5 toeslag. Maar waarschijnlijk net als andere jaren is het feest al eerder uitverkocht. Dus wil je zeker zijn van je plaats? Reserveer dan nu je plaats! 


+ Vergeet je niet aan te melden!

Kom je naar het feest? Graag ook hier aanmelden op de site via knop +Aanmelden (zichtbaar met een profiel), dit staat los van ticket kopen en boeken via formulier. Na aanmelden staat je foto ook bij de deelnemers hierboven en kun je deelnemers zien en zij jou en kun je berichten lezen en plaatsen, vb over carpoolen en dan kun je alvast contact leggen.

+ aanmelden hier is tevens handig voor na afloop! Kunnen deelnemers jou weer makkelijk terugvinden en andersom!


NB. Niet alle deelnemers melden zich hier aan (boeken staat los van aanmelden via de site), dus  meer deelnemers dan hier aangemeld!


We gaan er weer een geweldig Oud en Nieuwfeest van maken samen! Graag tot dan!

Groetjes, Petra


Vragen? Mail to:[email protected] 


Ps. De reis- en annuleringsvoorwaarden van Single Events zijn van toepassing

Lees minder

Aanmelden
PS Ticket kopen/ boeken? Klik op +Aanmelden
Ja, leuk ik deel dit!
  • Foto’s
  • Reacties

Log in om de foto's te bekijken


Log in om reacties te plaatsen/lezen

  • Uitgelicht
  • Bekeken
Activiteiten in de buurt
Zondag 24 december 2023
Kerst weekend Veluwe met singles
Adv.
Kerst weekend Veluwe met singles 24 dec Elspeet, 40+, 50+, 60+ Bekijken > 28 1 reacties
Zaterdag 2 december 2023
Swingnight Duiven Dance-classics, 80's, 90's en top 100 Swingnight Duiven Dance-classics, 80's, 90's en top 100 2 dec Duiven, 40+, 50+, 60+ Bekijken > 2/30 3 reacties
Zondag 31 december 2023
Oud & Nieuw XL Singleparty Wageningen.
Adv.
Oud & Nieuw XL Singleparty Wageningen. 31 dec Wageningen, 50+, 60+ Bekijken > 131/350 5 reacties
Vrijdag 16 augustus 2024
Ontdek Hollands Venetie. Weekend met singles. Ontdek Hollands Venetie. Weekend met singles. 16 aug Giethoorn, 50+, 60+ Bekijken > 2 0 reacties
Maandag 1 januari 2024
Nieuwjaarsdag Wandelcafe Wageningen met singles. Nieuwjaarsdag Wandelcafe Wageningen met singles. 1 jan Wageningen, 50+, 60+ Bekijken > 8 0 reacties
Maandag 25 december 2023
Kerst wandelcafe en lunch Veluwe met singles Kerst wandelcafe en lunch Veluwe met singles 25 dec Elspeet, 50+, 60+ Bekijken > 5 0 reacties
Kerst diner & feest / 1 nacht Veluwe met singles.
Adv.
Kerst diner & feest / 1 nacht Veluwe met singles. 25 dec Elspeet, 50+, 60+ Bekijken > 10 0 reacties
Zaterdag 16 december 2023
Undercoversessies: ABBA in Gouda Undercoversessies: ABBA in Gouda 16 dec Gouda, 40+, 50+, 60+ Bekijken > 3/10 0 reacties
Zondag 17 december 2023
Wandelen strand en duinen  Scheveningen Wandelen strand en duinen Scheveningen 17 dec Den Haag, 40+, 50+, 60+ Bekijken > 3/15 2 reacties
Vrijdag 17 mei 2024
Pinksteren op de Veluwe. Weekend met singles Pinksteren op de Veluwe. Weekend met singles 17 mei Nijkerk, 50+, 60+, 70+ Bekijken > 2 0 reacties
Onlangs bekeken
Zondag 31 december 2023
Oud & Nieuw XL Singleparty Wageningen.
Adv.
Oud & Nieuw XL Singleparty Wageningen. 31 dec Wageningen, 50+, 60+ Bekijken > 131/350
Zondag 21 oktober 2018 Zondag 23 december 2018
Top 2000 live band Middagshow Arnhem. Top 2000 live band Middagshow Arnhem. 23 dec Arnhem, 30+, 40+, 50+ Bekijken > 2/20
Zondag 12 februari 2023 Vrijdag 20 oktober 2023