Pinksteren op de Veluwe, Nijkerk. Singlesweekend. Vol!

Pinksteren op de Veluwe, Nijkerk. Singlesweekend. Vol!
 1. 17 mei 2024 15:00 - 19 mei 2024 14:00
 2. Hotel. Ampt van Nijkerk
 3. Berencamperweg 4, 3861 MC
 4. Nijkerk, Gelderland
 5. Hotel Ampt van Nijkerk
 6. zie tekst hieronder
 7. Single Events uitjes, Eten & Borrelen, Singleweekenden
 8. 50+, 60+, 70+
 9. Minimaal 10

Met 35 deelnemers (niet iedereen staat hier aangemeld) gaan we er een leuk weekend van maken! Tot vrijdag allemaal!

Nb. Alle deelnemers hebben een mail met alle informatie, carpoollijst etc. Ontvangen. Zie hieronder evt. Voor info over inchecken en programma. Vragen mailt:[email protected].


Weekend Pinksteren

Geniet van een heerlijk Pinksterweekend weg in het gezelschap van een leuke groep alleenstaanden. Een volledig verzorgd weekend in een knus hotel aan de rand van de Veluwe. Ervaar de gezelligheid, smakelijk eten en drinken tijdens je verblijf. Ontdek de prachtige omgeving rondom Nijkerk.

v Samen wandelen door het authentieke boerenland, door bos percelen en langs de schaapskooi.

v Breng een bezoek aan het voormalige Zuiderzeestadje Spakenburg en het historische Nijkerk.

v Geniet 's avonds van de gezelligheid met elkaar in de sfeervolle hotelbar.

V Totaal verzorgd programma, inclusief maaltijden en overnachtingen.

 

Programma

 

Vrijdag
Onze tip: vertrek op tijd (en vermijd files) en bezoek het leuke stadje Harderwijk en het Marius van Dokkummuseum of Amersfoort! Zie onze 'Tips omgeving' hieronder.

v.a. 15.00 u Check-in en kennismaken en borrelen in de Patio, bij mooi weer in de binnentuin. Ontvangst door Petra. 

Ca. 16.00 u Welkomstpraatje door Petra. Daarna eigen invulling. Verder borrelen of voor wie wil maak samen een wandelingetje door het historische centrum van Nijkerk. Ontdek historische monumenten en oude pakhuizen, het gezellige dorpsplein met terrasjes. 

Nb. Of je kunt gerust later aankomen. 

19.00 u Genieten van heerlijk 3-g diner

Aansluitend kennismaken a.h.v. vraagkaarten, borrelen, gezellige avond, evt. spelletjes (neem mee!), muziek in de hotel bar.

 

Zaterdag

8.30 - 10.00 u Ontbijt

10.15 u. Vertrek met auto's (samen rijden, ca. 5 min.) naar startplek wandeling. 

10.30 u Vertrek door Petra begeleide wandeling ca. 8 km over landgoed Oldenaller. Door bossen, langs kasteel, door boerenland en langs beek. Halverwege pauze bij de schaapskooi met drankje en lekkers (geen horeca)

ca. 13.00 u Terugkomst en lunch

v.a. 14.00 u Bezoek aan het historisch centrum van Spakenburg (auto’s, ca. 10 km), voormalige vissersplaats aan de Zuiderzee. Loop langs rokerijen, visserswoningen en de oude haven met authentieke botters en de 18e eeuwse scheepstimmerwerf. Bezoek het museum Spakenburg en ontdek de historie van het rijke boerenleven, de visserij en ambachten en de mooiste klederdracht. Snuffel op de weekmarkt (10-17 h), of pak een terrasje met uitzicht op de haven.

Bij terugkomst genieten in sauna en zwembad in hotel. Of samen borrelen (op terras) in de binnentuin.

19.00 u 3-g Diner

Aansluitend gezelligheid in de bar met hapje, drankje, spelletje, muziek.

 

Zondag

8.30 u - 10.00 u Ontbijt

10.45 u Start wandeling vanaf het hotel van ca. 8 km (begeleid door Petra) door oud buurtschap. We lopen over paden door weilanden en weggetjes lang karakteristieke boerderijen, een oude schaapskooi en een gaaf en kleinschalig landschap met bospercelen en boerenland. Halverwege pauze met drankje en lekkers op het landgoed (geen horeca). 

13.15 u Terug in hotel en genieten van heerlijke lunch

Na de lunch is het rond 14.30 uur tijd om afscheid te nemen van elkaar en te vertrekken. Met een hoofd vol mooie herinneringen en wie weet wel nieuwe vriend(inn)en overgehouden aan dit bijzondere weekend keer je huiswaarts.

Onze tip. Of verleng je verblijf (zelf bij het hotel) en maak nog een leuk uitstapje in de omgeving: Zie 'Tips omgeving' hier onder.


Verblijf in sfeervol hotel

Onze thuisbasis is een gezellig 4-sterrenhotel, Hotel Ampt van Nijkerk in Nijkerk. Er is  een binnenzwembad, sauna en Turks stoombad (reserveren niet nodig, inclusief) waar je heerlijk kunt ontspannen. En natuurlijk is er ook een gezellige bar en bij mooi weer kun je heerlijk zitten op het afgesloten terras. Van onze maaltijden genieten we in het mooie restaurant met serre. 

Het hotel ligt net ten noordoosten van Amersfoort, op korte afstand van de A28 en op loopafstand (ca. 10 min.) van het centrum van Nijkerk.

 

De luxe hotelkamers zijn ruim en voorzien van twee comfortabele losse eenpersoons bedden en badkamer met douche en toilet. Last minute, va 15 mei kamers met een bed. Verder is er een bureau met zitje, föhn, flatscreen tv. Koffie- en thee faciliteiten op de kamer.  

 

Tips omgeving (vb. voor aankomst- of vertrekdag of als je langer blijft): 

- Voor een lach op je gezicht: bezoek het Marius van Dokkum museum in Harderwijk! (Nb. eerste Pinksterdag gesloten). De vaak humorvolle portretten, stillevens en vrije onderwerpen houden ons een spiegel voor. Vaak herken je hierin iets van je zelf! Het enige geregistreerde museum in Nederland van een nog in leven zijnde kunstenaar!

- Bezoek het historische centrum van Harderwijk, dwaal over oude pleinen en straatjes. Bekijk de stadgeschiedenis en beeldende kunst in het Stadsmuseum (eerste Pinksterdag gesloten), volg de beeldenroute door de historische binnenstad, met vele monumentale panden en bewonder de 16e eeuwse gewelfschilderingen in de Grote Kerk. Bezoek het paling- of bottermuseum, loop over de strandboulevard en geniet op een terras aan Veluwemeer of de oude haven. 

- Bezoek het historische centrum van Amersfoort met grachten en bruggetjes, museum Flehite, huis voor kunst en geschiedenis, Kunsthal KAdE of het Mondriaanhuis.

- Maak een fietstocht door de Arkemheense polder en langs het Veluwemeer. Bezoek het Stoomgemaal Arkemheen en het bezoekerscentrum.

Maak een fietstocht over boerenland en door de bossen van de Veluwe. Bezoek het Veluwse dorp Putten en Landgoed Schovenhorst met bomentuinen en beklim de 40 m hoge Bostoren!  

- Diverse wandel- en fietsroutes verkrijgbaar bij het hotel. Fietsen te huur bij hotel (op tijd reserveren).

 

OV of carpoolen?  

Het hotel is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het ligt namelijk op loopafstand (ca. 35 m) van bushalte Berenkampweg, bereikbaar met de bus (1,7 km) vanaf NS station Nijkerk.

Of carpoolen is ook mogelijk. Je vinkt op het boekingsformulier aan dat je wilt carpoolen en je ontvangt de maandag voor het weekend een carpoollijst met overzicht van deelnemers met en zonder auto, voornaam, woonplaats en telefoonnummer. Je kunt dan eventueel carpoolafspraken maken. Altijd iemand in de buurt of iemand die je ergens wil oppikken bij een station of bushalte!

 

Prijs?

-          1-persoons gebruik kamer 439 euro

-          Gedeelde 2-persoonskamer 359 euro

Nb. Deze prijzen zijn per persoon (dus niet per kamer).

 

Wat is inclusief? 

- Deelname geheel verzorgd programma (zie hierboven)

- Enthousiaste begeleiding door Petra, oprichter en gastvrouw van Single Events

- 2 x overnachting & ontbijt, tax en handeling fee hotel

- 2 x lunch - soep met broodjes, koffie of thee

- 2 x 3-gangen diner plus koffie/ thee na

- 2 x bittergarnituur

- Drankje + lekkers tijdens wandeling

 

Wat is exclusief?

- Overige drankjes in hotel.

- Boekingskosten 20 euro.

- Reiskosten, carpoolen is mogelijk.

- Reis- en annuleringsverzekering.

- Kosten overige consumpties, excursies, toegang musea etc. 

- Museum Spakenburg € 7,50/ MJK gratis.

 

Boek nu jouw single weekend

Klik hier voor het boekingsformulier & reserveer jouw Pinksterweekend Veluwe 17-19 mei 2024 met Single Events.

Of maak een gratis profiel aan, meld je aan via de knop en klik op de knop '>Nu boeken'.

Vul je gegevens in, vink aan welke kamer je wilt en betaal via het formulier. Daarna is je boeking definitief en is je plaats gereserveerd.

Uiterlijk de maandag voor het weekend ontvang je van ons een mail met nadere informatie, met carpool- en paklijst.  


Veel gestelde vragen.

Zijn er nog 1-persoonskamers? 

Zolang je nog een 1-persoonskamer kunt boeken op het boekingsformulier, zijn deze kamers er nog. Wacht echter niet te lang! De 1-persoonskamers zijn vaak als eerste vol! 

Kom je samen?  Vul dan ieder je eigen boekingsformulier in. Je boekt namelijk per persoon, niet per kamer.

Wil je een kamer delen?  Vink dit aan en bij de vraag ‘Ik deel graag kamer met’, vul je de betreffende naam in (dit wijst zich vanzelf als je het boekingsformulier invult). Of ken je niemand? Geen zorgen! Er zijn net als jij altijd mensen die een kamer willen delen. Vul hier dan niets in, dan delen wij je in met iemand van het zelfde geslacht.

Wil je een kamer naast een bekende? Geef dit aan op het formulier bij ‘ opmerkingen’.

Dieet of allergie? Dit kun je ook aangeven op het formulier.

 

Wie gaan er mee en contact leggen via de site?

Op deze website van Single Events kun je gratis een profiel aanmaken. Dit is een besloten deel van de site, alleen zichtbaar voor andere leden. Heb je een profiel klik dan op de knop > Aanmelden bij het weekend, dan sta je bij de deelnemers en kun je andere deelnemers zien (en zij jou). Tevens kun je dan onder de tap ‘Reacties’ een bericht plaatsen, vb. over carpoolen of vragen wie er al eerder komt, om samen de omgeving te verkennen.

En word je Full Member dan kun je ook nog privé berichten sturen via de site en bijvoorbeeld andere singles zoeken, om mee te daten of om te vragen of ze ook mee gaan met het weekend of een ander uitje. Ook kun je dan zelf uitjes plaatsen op de site!

Daarnaast kun je dan na afloop van het weekend een bericht sturen naar deelnemers om bijvoorbeeld nog eens af te spreken.

Voordeel van een profiel: communiceren via de site en dat zonder je privé gegevens uit te wisselen. Lekker veilig dus!  

 

Meer info en vragen mailto:[email protected]

 

En leuk je dan te verwelkomen! We gaan er een gezellig weekend van maken samen. Graag tot dan!

Groetjes Petra 

 

Lees minder

Aanmelden
PS Ticket kopen/ boeken? Klik op +Aanmelden
Ja, leuk ik deel dit!
 • Foto’s
 • Reacties

Log in om de foto's te bekijken


Log in om reacties te plaatsen/lezen

 • Uitgelicht
 • Bekeken
Activiteiten in de buurt
Zaterdag 6 juli 2024
Adv. Singlevakantie 'Klaar voor een relatie'. Frankrijk. 7 dgn Adv. Singlevakantie 'Klaar voor een relatie'. Frankrijk. 7 dgn 6 jul onbekend, 40+, 50+, 60+ Bekijken > 2/16 2 reacties
Vrijdag 16 augustus 2024
Zomerweekend Giethoorn met singles. Laatste plaatsen.
Adv.
Zomerweekend Giethoorn met singles. Laatste plaatsen. 16 aug Giethoorn, 50+, 60+ Bekijken > 16 0 reacties
Vrijdag 11 oktober 2024
Italiaanse sferen in West-Brabant. Weekend singles. Italiaanse sferen in West-Brabant. Weekend singles. 11 okt Hoeven, 50+, 60+ Bekijken > 5 0 reacties
Vrijdag 12 juli 2024
Zomerweekend Brabant Het Land van de Peel.
Adv.
Zomerweekend Brabant Het Land van de Peel. 12 jul Handel, 50+, 60+ Bekijken > 6 0 reacties
Midzomer singlesfeest & barbecue Wageningen
Adv.
Midzomer singlesfeest & barbecue Wageningen 6 jul Wageningen, 50+, 60+ Bekijken > 30 0 reacties
Zondag 7 juli 2024
Zomers wandelcafe Renkums Beekdal Wageningen. Zomers wandelcafe Renkums Beekdal Wageningen. 7 jul Wageningen, 50+, 60+ Bekijken > 7 0 reacties
Vrijdag 30 augustus 2024
EXTRA Zomerweekend Giethoorn en Gondelvaart
Nieuw!
EXTRA Zomerweekend Giethoorn en Gondelvaart 30 aug Giethoorn, 50+, 60+ Bekijken > 2/12 0 reacties
Onlangs bekeken
Zondag 1 november 2009 Vrijdag 20 oktober 2023 Zondag 2 september 2018 Vrijdag 11 september 2009 Zondag 29 november 2009