Voorjaar in het Land van de Peel. Weekend. Laatste kamer!

KLIK HIER voor alle informatie over Voorjaarsweekend in het Land van de Peel met Single Events en reserveer direct jouw plek!  

Inmiddels zijn er 9 deelnemers. 
Er is nog een eenpersoonskamer en een gedeelde kamer (vrouw) beschikbaar.  Boek nu!


3- daagse ALL-IN singlevakantie Land van de Peel

v Gezellig weekend weg met zo'n 8 à 14 singles. Alles inclusief.

Verblijf in landelijk gelegen, luxe, sfeervol ingericht vakantiehuis. 

v Bezoek het bekende bedevaartsplaatsje Handel met kerk, Mariakapel en Processiepark. 

v Wandelen door bossen en langs boerenland, Natuurcentrum De Specht, Huize Padua en over Landgoed Grote Slink.

v Geheel verzorgd programma. Eten, drinken, slapen. Alles inclusief. 


Reactie Lia: "Vond het spannend om me voor de eerste keer aan te melden. En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Het was een ongelooflijk mooi en bijzonder weekend. Contact leggen met nieuwe mensen viel reuze mee en ik voelde me al snel op mijn gemak! Echt een aanrader voor als je een weekendje weg wilt en wilt genieten met een groep! Toch veel leuker dan alleen!  En zonder dat ik bezig was met daten of zoeken of zo ben ik boven verwachting ook nog een erg leuke man tegengekomen! Door mee te gaan met dit weekend is met dit zomaar overkomen! Kortom: een aanrader!”

 

Leuk weekend met singles

Heb jij ook zin in een weekendje weg in ongedwongen sfeer? Lekker naar buiten, actief bezig zijn, dansen, relaxen en gezelligheid van (kleine) groep? Boek nu dit geheel verzorgde weekend weg met leeftijdgenoten! Samen wandelen over landgoederen, door bossen en genieten in het Land van de Peel. Verblijf in sfeervol vakantiehuis. Samen eten, drinken, spelletjes, muziek, dansen en gezelligheid.

Zeker zijn van je plaats? Meld je aan en BOEK NU dit gezellige weekend weg met singles, dan is je plaats gereserveerd!  

Nb. TIP: Boek op tijd voor een 1p-kamer en voor een kamer in het huis zelf. Onze weekenden lopen vaak snel vol!! (Als er geen (1-p) kamers meer zijn staat dat hier vermeld).

 

Voor wie? 

- Voor actieve singles 50- en 60-plus (ook eind 40- en (begin) 70-ers) die zin hebben in een weekendje lekker weg, met veel gezelligheid. Sfeer is relaxed, geen ‘ date’- sfeer. Ieder komt voor de gezelligheid.

- Voor leden en niet- leden van Single Events.

- Ook/ juist voor singles die nog niet bekend zijn met Single Events! Net als jij komen veel (meestal minimaal 3/4 van de deelnemers) alleen of voor het eerst! Dit schept al snel een band. Door het actieve programma is het ijs al snel gebroken en maak je makkelijk contact. 

- Tip: Twijfel je nog? Kom eerst eens kennismaken en sfeerproeven op één van de wandelingen van Single Events. 

 

Reactie Marion: "Zeer gastvrije ontvangst. Genoten van een heerlijk onbezorgd weekend weg in een heerlijk vakantiehuis. We hebben volop gebruik gemaakt van het tafelvoetbalspel! Geen poeha en ’s avond gewoon stoelen aan de kant en feesten en dansen. Verder vond ik de sfeer onderling heel goed aangezien we allemaal erg verschillende mensen zijn. Ik ga vast nog eens mee, of anders gewoon eens mee met wandeling!"

 

Verblijf 

-      Vakantiehuis met sfeervolle huiskamer met houtkachel en zithoek, eethoek en bar. 

-      Ligging: in buitengebied vlakbij Handel, De Rooije Plas, kasteeldorp Gemert, diverse landgoederen en natuurgebieden.   

-     Slaapkamers met 2 of 4 (1 maal) losse comfortabele 1p-bedden en wastafel. Douche en toilet op de gang in het huis zelf. Of in kamer met twee losse bedden met gedeelde douche en toilet op de gang (delen met max. 4 kamers) in huis op terrein op paar minuten afstand.  

Hoe kom je er?

- Auto: carpoolen is mogelijk (aangeven op  het boekingsformulier). Je ontvangt carpoollijst en kunt samen afspreken. Carpoolen is gezellig, het gaat vaak sneller dan met het OV en je komt dan samen met iemand binnen.

- OV: Bus vanaf NS station ‘s Hertogenbosch/ Eindhoven/ Boxmeer. Uitstappen halte Gemert, Pelgrimsrust of halte Boekel, Kruisstraat. Hier kunnen we je ophalen (vanaf 16.00 u), circa 10 autominuten.

LET OP! Geef graag uiterlijk a.s. donderdag door aan Petra hoe laat bij welke bushalte staat, dan zorgen we dat je wordt opgehaald. En stuur eventueel op de dag zelf nog een appje met de exacte aankomsttijd.

 

Reactie Jean Hans: "Al vaak mee geweest met de weekenden.  Wat extra leuk is: heb er inmiddels ook leuke contacten aan overgehouden, doordat je tijdens zo'n weekend langer met elkaar optrekt!"

 

Programma korte singlevakantie 

Vrijdag. 

Va.16.00 u Ontvangst  met koffie/ thee en lekkers, borrelen en kennismaken. Of tip: kom wat eerder en maak nog een wandelingetje rond de Rooije Plas.

Ca. 19.00 u. Aan tafel voor warme maaltijd. Gezellige avond met muziek, dansen. spelletjes, kennismakingskaarten. 

Zaterdag.  

Na het ontbijt, rond 10.30 u vertrek wandeling (ca. 8 km) rondje Handel. Door de bossen, langs de Ossenkapel, Natuurcentrum de Specht, moerassige weide- invloed van de Peelrandbreuk, de Landmeerse Loop met stroomversnellingen - je waant je in de Ardennen! - en langs de beek met een 240 jaar oude beuk.  

Lunch bij het huis en daarna middag met eigen invulling. 
Tip: maak met Petra een korte wandeling (ca. 15 min.) naar de bedevaart kerk Onze Lieve Vrouw in Handel. Steek een kaarsje op in de Mariakapel en wandel door het Processiepark. 
Of blijf lekker thuis bij de kachel met een spelletje of goed boek. Niets hoeft alles mag!

Ca. 17.00 u Borrelen.

ca. 19.00 u Aan tafel voor gourmet. Aansluitend gezellige avond, spelletjes, muziek, voor wie wil dansen.

Zondag. 

Ontbijt, ca. 10.30 u vertrek met auto's (ca. 10 min.) naar start wandeling (ca. 8 km, rustig tempo) over Landgoed Groote Slink, landgoed in Engelse landschapsstijl. Een levend schilderij met slingerpaden, vijvers en hoogteverschillen En door landgoed Bunthorst met akkers en strakke lanen en over landgoed de Krim, met natte heide, vennen en een echte pingo. 

Ca. 13.00 u Terugkomst bij huis en lunch. 

Ca. 14.30 u Afscheid en vertrek.

Kosten.

De prijs van dit ALL INCLUSIVE weekendje weg met singles bedraagt:

€ 349 bij gedeelde kamer - vrouw nog beschikbaar.

€ 429 bij alleengebruik kamer- nog 1 kamer beschikbaar.

Nb. Deze prijzen gelden per persoon.

TIP: boek op tijd  i.v.m  1-p kamer (snelste vol) en voor een kamer in het huis zelf! Nb. Als er geen kamers meer zijn staat dat hier vermeld.

Wat krijg je? 

• 2 x overnachting, opgemaakt bed, toeristen belasting  

• 2 x ontbijt, 2 x lunch, 1 x warme maaltijd, 1 x gourmet

• Onbeperkt koffie en thee in het huis

• Onbeperkt drank in het huis (fris, bier, wijn)

• Deelname programma begeleid door Petra, organisator en gastvrouw Single Events.

N.b. Dit arrangement is gebaseerd op zelfverzorging (gedeeltelijk). Fijn als je af en toe mee helpt met tafel in/afruimen voor de maaltijden, koffie/ thee zetten (maaltijden worden verzorgd, mee helpen mag ).

Niet inbegrepen

- Uitgaven/ consumpties/ toegangsprijzen etc. buiten het huis

- Boekingskosten 20 euro.

Reserveer nu! Meld je aan en boek!

Boek via deze link via het boekingsformulier Voorjaarsweekend Brabant 23-25 februari 2024. Na boeking en betaling via het formulier is je plaats gereserveerd en ontvang je een bevestiging. Uiterlijk de maandag voor het weekend ontvang je nadere informatie over de locatie, carpool- en paklijst.


Aanmelden op de site

Aanmelden staat los van boeken: klik hieronder op de knop >Aanmelden, dan kun je zien wie er komen en kunnen anderen jouw zien . Meeste boekingen via andere kanalen: deelnemers hebben zich hier vaak (nog) niet aangemeld.

Nb. Twijfel je nog? Kom eerst eens kennismaken met Petra en andere singles en sfeer proeven op een van de wandelingen of feesten van Single Events. Graag tot dan!

Reactie Margot: "Een weekend mee geweest. Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Mooie locatie, goed verzorgd, leuke activiteiten en gezellige groep! Mooie gesprekken en vooral veel gelachen! Petra is een spontane leuke gastvrouw. Dikke pluim voor SE"

p.s. Voor vragen mailto:[email protected]

Lees minder

Aanmelden
PS Ticket kopen/ boeken? Klik op +Aanmelden
Ja, leuk ik deel dit!
  • Foto’s
  • Reacties

Log in om de foto's te bekijken


Log in om reacties te plaatsen/lezen

  • Uitgelicht
  • Bekeken
Activiteiten in de buurt
Zaterdag 6 juli 2024
Adv. Singlevakantie 'Klaar voor een relatie'. Frankrijk. 7 dgn Adv. Singlevakantie 'Klaar voor een relatie'. Frankrijk. 7 dgn 6 jul onbekend, 40+, 50+, 60+ Bekijken > 2/16 2 reacties
Vrijdag 16 augustus 2024
Zomerweekend Giethoorn met singles. Laatste plaatsen.
Adv.
Zomerweekend Giethoorn met singles. Laatste plaatsen. 16 aug Giethoorn, 50+, 60+ Bekijken > 16 0 reacties
Vrijdag 11 oktober 2024
Italiaanse sferen in West-Brabant. Weekend singles. Italiaanse sferen in West-Brabant. Weekend singles. 11 okt Hoeven, 50+, 60+ Bekijken > 5 0 reacties
Vrijdag 12 juli 2024
Zomerweekend Brabant Het Land van de Peel.
Adv.
Zomerweekend Brabant Het Land van de Peel. 12 jul Handel, 50+, 60+ Bekijken > 6 0 reacties
Midzomer singlesfeest & barbecue Wageningen
Adv.
Midzomer singlesfeest & barbecue Wageningen 6 jul Wageningen, 50+, 60+ Bekijken > 30 0 reacties
Zondag 7 juli 2024
Zomers wandelcafe Renkums Beekdal Wageningen. Zomers wandelcafe Renkums Beekdal Wageningen. 7 jul Wageningen, 50+, 60+ Bekijken > 7 0 reacties
Vrijdag 30 augustus 2024
EXTRA Zomerweekend Giethoorn en Gondelvaart
Nieuw!
EXTRA Zomerweekend Giethoorn en Gondelvaart 30 aug Giethoorn, 50+, 60+ Bekijken > 2/12 0 reacties
Onlangs bekeken
Vrijdag 23 februari 2024