Midzomer singlesfeest & barbecue Wageningen

KLIK HIER voor alle informatie over Midzomer Singlesfeest Wageningen en reserveer direct jouw plek!


Midzomer feest Single Events

Zin in zomerse avonturen? Een zwoele zomeravond vol met fijne ontmoetingen? Kom naar ons gezellige zomerfeest speciaal voor singles 50plus en 60plus bij een knus hotel midden in de bossen. Tevens vieren we het 15 jarige bestaan van Single Events! 

Start met kennismaken tijdens de borrel en daarna genieten van een heerlijke barbecue (of bij minder weer binnen een warm en koud buffet). Daarna swingen op de lekkerste dansmuziek vanaf de 70’s met dj! 

En: overnachten kan ook! Dus na het feest rol je zo je bed in! De volgende dag gezellig samen ontbijten, na kletsen tijdens een mooie wandeling door het bijzonder mooie Renkums Beekdal en afsluiten met een heerlijk kom soep!

Dus heb jij ook zin in een gezellige avond met andere alleenstaanden? Samen genieten van smakelijke gerechten, praten, dansen en lachen? Leuke singles ontmoeten en wie weet een zomerse date? Reserveer nu jouw plek, zie hieronder! Nb. Tip: boek op tijd jouw 1 persoons-kamer.

Nb. Meer deelnemers dan hier aangemeld (aanmelden staat namelijk los van boeken).

 

Singlefeest

- Feest met zo'n 50 tot 70 singles in danszaal met parketvloer met bar en ook een rustige ruimte met zitjes en een terras!

- Samen met DJ (bekend van veel van onze feesten en Oud en Nieuw XL feest)  een mooi feestje bouwen en dansen op de lekkerste swingende hits van '70 tot '00! Pop, rock, classics, top 40, soms nl-talig/ feestmuziek.

- De meest deelnemers zijn 50- en 60-Plus. Maar ook 70-plussers en eind 40-ers komen vaak! Laat je niet weerhouden door leeftijd. Als dit feest je aanspreekt en als je houdt van gezelligheid: wees welkom (wij controleren niet op leeftijd)! 

- Net als jij komen veel mensen (meestal zo’n 3/4) ook voor de eerste keer en de meesten komen ook alleen. Dit schept al snel een band.

- Start met kennismaken in wisselende groepjes aan de hand van leuke vraagkaarten, begeleid door Petra.

- Genieten van een heerlijke barbecue, bereid door een kok, op ons eigen terras. Bij slecht weer of regen genieten we binnen van een heerlijk warm en koud buffet.

- Zondag relaxte wandeling vanaf hotel circa 8 km door het Renkums Beekdal. Door bossen, langs de beek, landgoed Quadenoord met Afrikaanse beelden, over een vlonderpad met moerassige weiden en langs kleinschalig akkerland. We lopen veelal over onverharde paden. Halverwege pauze met drankje en lekkers (geen horeca).

- Onze tip: maak er een langere zaterdag uit van! Kom eerder en bezoek het leuke stadje Wageningen! Ga winkelen, bezoek museum De Casteelse Poort of Beeldengalarij Het Depot (gratis!) en loop een rondje door Arboretum De Dreijen. 

Of bezoek Kasteel Doorwerth, een stoer middeleeuws kasteel gelegen aan de Nederrijn, tegen de stuwwal aan met mooie wandelpaden. En bezoek de fraai ingerichte kasteelvertrekken, het Nederlands Jachtmuseum, de Nationale Bosbouwcollectie of Museum Veluwezoom (€ 14,50/ MJK gratis).

- Huisdieren zijn toegestaan in het hotel. Hiervoor wordt een toeslag berekend.

 

Reacties vorige dansavonden

'Erg ontspannen sfeer, gezellig en leuke mensen ontmoet. Lang geleden dat ik zo'n plezier heb gehad!'

 'Leuk dat  iedereen met iedereen danst en kletst, open sfeer, voelde me daardoor snel op mijn gemak, ook al was ik voor de eerste keer. Het leek wel een familiefeestje maar dan met singles ;>). Echt een aanrader! Ga zeker weer terugkomen!'

  

Programma Lentefeest

Zaterdag

v.a. 14.00 u Kun je inchecken, er is dan nog geen programma. Eigen invulling. Eventueel kun je koffie drinken op het terras of in de serre en eventueel lunchen vanaf 12 u (exclusief).

v.a. 17.00 u Ontvangst door Petra gasten die deelnemen aan het diner (barbecue of buffet), borrelen en kennismaken aan de hand van leuke vraagkaarten in wisselende groepjes. Bij mooi weer natuurlijk buiten op het terras!

18.00 u Genieten van een heerlijke barbecue bereid door een kok of (bij slecht weer, binnen) van een heerlijk buffet, met koffie/thee na.

V.a. 20.30 u Ontvangst nieuwe deelnemers feest only.

20.30 u - 0.30 u Swingfeest met dj. 

Zondag

8.00 u tot 11.00 u Ontbijt en uitchecken.

10.45 u Vertrek door Petra begeleide wandeling vanaf het hotel (ca. 8 km) door het Renkums Beekdal. Halverwege pauze met drankje en lekkers (geen horeca).

Ca. 13.00 u Terugkomst, genieten van een heerlijke kom soep  en kop koffie of thee na.

Waar is het? 

Locatie: Hotel Nol in 't Bosch, Hartenseweg 60, 6704 PA Wageningen.

Ligging: Midden in de bossen aan de rand van de Zuid-Veluwezoom. Op circa 3 km vanaf Wageningen/ op circa 5 km vanaf de A50, afslag 19, Renkum/ op circa 8 km vanaf de A12, afslag 24 Ede/ Wageningen.

Kamer: met een of twee of soms drie losse bedden, badkamer met douche of bad en wc,  televisie en een zitje. En eventueel een terras of balkon.

Keuze (op het boekingsformulier) uit 1-persoons kamer (1 of 2 bedden) of gedeelde ruime kamer (2 personen of eventueel  3 personen). Op de gedeelde kamers staan de bedden uit elkaar.  

Mochten er geen 1-persoonskamers meer zijn dan staat dat hier vermeld (en op het boekingsformulier).

Wil je een kamer delen? Geef op formulier aan met wie of vul je geen naam in, dan delen wij je in met deelnemer (s)  van het zelfde geslacht. Nb. er zijn altijd mensen die net als jij ook graag een kamer willen delen. 

Parkeren: gratis bij hotel.  

Carpoolen? Bij overnachten ontvang je carpoollijst. Carpoolen lukt vrijwel altijd. Je kunt dit aangeven op het boekingsformulier.

Overnacht je niet: plaats dan je bericht voor carpoolen hieronder.

OV?  Hotel op 1,5 km van bushalte 'Renkum Bellevue'. Deze is bereikbaar met de bus vanaf NS  Ede-Wageningen of Wageningen Busstation.  Alleen als je ook overnacht kunnen wij je hier ophalen, geef dit uiterlijk vrijdag door aan Petra. Beter en sneller en gezelliger is echter carpoolen,  dit lukt vrijwel altijd.

Wat kost  het?

Singlesfeest met overnachting inclusief diner

- 155 euro bij een ruime gedeelde kamer.
 • - 189 euro bij een 1-persoonskamer (1 bed).
 • - 215 euro bij alleengebruik 2-persoonskamer.

Wandeling inclusief soep en koffie/ thee op zondag 

 • - 27 euro bij reservering via het boekingsformulier.

Deze prijzen gelden per persoon. Na boeking en betaling (via het boekingsformulier) is je plaats gereserveerd.  

TIP: Boek op tijd jouw kamer! De eenpersoonskamers zijn vaak het snelste volgeboekt. 

Nb.  I.v.m. diner: vega- wel/geen vis/ dieetwensen? Geef dit aan op het boekingsformulier of mailto:[email protected] 

Boeken feest met overnachting?

Jouw plek reserveren voor dit gezellige singlesfeest met overnachting in Wageningen? Vul het formulier in en betaal via het formulier, dan is je plaats gereserveerd. Je ontvangt hiervan een bevestigingsmail. 

Reserveer nu jouw plek via het boekingsformulier Midzomer singlesfeest, barbecue en overnachting 6 juli  Wageningen.

Uiterlijk  de maandag voor het feest ontvang je per mail nadere informatie, een carpool- en paklijst.

 

Kosten feest zonder overnachting? 

- Party inclusief kennismakingsborrel en diner (barbecue of buffet, zie hieronder): € 75.

- Party (zonder kennismaken/ diner): € 23. 

Nb. Deze prijzen gelden voor kopen van een ticket via de site, uiterlijk de maandag voor het feest, exclusief administratiekosten.  

Koop HIER je ticket voor Midzomer singlesfeest & barbecue 6 juli. Nb. Koop je ticket uiterlijk de dinsdag voor het feest!

Of  ticket op dag zelf aan de deur voor feest: € 25. N.b. alleen contant betalen, Petra heeft geen pin. 

Wandeling inclusief soep en koffie/ thee zondag

€  27 bij overnachting: aanvinken op het boekingsformulier 

of Koop nu HIER je ticket voor de wandeling inclusief soep 7 juli

Of op dag zelf (contant, geen pin): 15 euro voor alleen wandeling of 30 euro inclusief Soep en koffie/ thee na (indien nog plek). Betalen contant bij Petra.

Wat is inclusief?

Overnachting in hotel: alleengebruik kamer of gedeelde ruime kamer + ontbijt, toeristenbelasting.

Diner: kennismakingsborrel, uitgebreide barbecue (diverse soorten vlees en zalm, salades, brood, smeersels en sauzen), bereid door kok en koffie/ thee na. Of bij slecht weer (binnen): warm en koud buffet (diverse salades, brood en smeersels, vis- en vleesgerecht, aardappelen, groente en rijst, dessert) en koffie/thee. Nb. het hotel houdt rekening met jouw dieet/ vegawensen! Mail Petra.

Party: dansfeest met dj,  bittergarnituur 

Wandeling:  begeleiding door Petra,  drankje  met lekkers onderweg (geen horeca), met na afloop soep met stokbrood en kruidenboter en koffie/ thee.

Wat is exclusief?

 • Overige drankjes in hotel. Bij receptie hotel zijn hiervoor munten verkrijgbaar, betalen met pin of contant.
 • Boekingskosten 20 euro.
 • Reiskosten, carpoolen is mogelijk.
 • Reis- en annuleringsverzekering (tip: eventueel zelf afsluiten).

Vergeet je niet aan te melden (staat los van boeken)

Kom je naar het feest? Graag ook hier aanmelden op de site via knop +Aanmelden (zichtbaar met een profiel), dit staat los van ticket kopen en boeken via formulier.

 Na aanmelden staat je foto ook bij de deelnemers hierboven en kun je deelnemers zien en zij jou en kun je berichten lezen en plaatsen, vb over carpoolen en dan kun je alvast contact leggen.

+ aanmelden hier is tevens handig voor na afloop! Kunnen deelnemers jou weer makkelijk terugvinden en andersom.

NB. Niet alle deelnemers melden zich hier aan, dus meer deelnemers dan hier aangemeld!

Leuk je dan te ontvangen. We gaan er weer een gezellig feest van maken samen! Graag tot dan!

Groetjes, Petra

P.s. En zet vast in je agenda 2 november Eindzomer Singlesfeest!

Vragen? Mail to:[email protected] 

Lees minder

Aanmelden
PS Ticket kopen/ boeken? Klik op +Aanmelden
Ja, leuk ik deel dit!
 • Foto’s
 • Reacties

Log in om de foto's te bekijken


Log in om reacties te plaatsen/lezen

 • Uitgelicht
 • Bekeken
Activiteiten in de buurt
Zaterdag 6 juli 2024
Adv. Singlevakantie 'Klaar voor een relatie'. Frankrijk. 7 dgn Adv. Singlevakantie 'Klaar voor een relatie'. Frankrijk. 7 dgn 6 jul onbekend, 40+, 50+, 60+ Bekijken > 1/16 2 reacties
Vrijdag 16 augustus 2024
Zomerweekend Giethoorn en Wieden met singles.
Adv.
Zomerweekend Giethoorn en Wieden met singles. 16 aug Giethoorn, 50+, 60+ Bekijken > 12 0 reacties
Vrijdag 11 oktober 2024
Italiaanse sferen in West-Brabant. Weekend singles. Italiaanse sferen in West-Brabant. Weekend singles. 11 okt Hoeven, 50+, 60+ Bekijken > 5 0 reacties
Vrijdag 12 juli 2024
Zomerweekend Brabant Het Land van de Peel
Adv.
Zomerweekend Brabant Het Land van de Peel 12 jul Handel, 50+, 60+ Bekijken > 5/18 0 reacties
Midzomer singlesfeest & barbecue Wageningen
Adv.
Midzomer singlesfeest & barbecue Wageningen 6 jul Wageningen, 50+, 60+ Bekijken > 22 0 reacties
Zondag 7 juli 2024
Zomers wandelcafe Renkums Beekdal Wageningen. Zomers wandelcafe Renkums Beekdal Wageningen. 7 jul Wageningen, 50+, 60+ Bekijken > 7 0 reacties
Zondag 9 juni 2024
Wandelen strand en duinen Scheveningen Wandelen strand en duinen Scheveningen 9 jun Den Haag, 40+, 50+, 60+ Bekijken > 6/15 1 reacties
Zaterdag 1 juni 2024
Dans en ontmoetingsavond in Elst (ut) Dans en ontmoetingsavond in Elst (ut) 1 jun Elst, 40+, 50+, 60+ Bekijken > 2/30 0 reacties
Onlangs bekeken
Zaterdag 13 maart 2010 Zondag 22 oktober 2017 Zondag 25 november 2018 Zaterdag 14 oktober 2017 Zondag 7 juli 2024