Zomerweekend Brabant Het Land van de Peel. VOL

Zomerweekend Brabant Het Land van de Peel. VOL
 1. 12 juli 2024 16:00 - 15:00
 2. Versantvoort
 3. Gagelweg 4, 5423 VR
 4. Handel, Noord-Brabant
 5. De maandag voor het weekend ontvang je een mail met nadere i
 6. Single Events uitjes, Singleweekenden, Singlevakanties
 7. 50+, 60+
 8. Minimaal 8

 Dit weekend is vol. Inmiddels 14 boekingen (niet iedereen staat hier aangemeld). De deelnemers hebben een mail ontvangen met alle informatie.

 

Mee met een ander weekend? KLIK HIER voor een ander leuk singlesweekend of feest.  3- daagse ALL-IN singlevakantie Land van De Peel

 

v Bijna volledig verzorgd weekend weg met zo'n  10 à 14 singles, meest 50- en 60-plussers. Alles inclusief.

Verblijf in landelijk gelegen, sfeervol vakantiehuis in het Land van de Peel. 

Wandelen en fietsen door het Brabantse land, bossen, beekdalletjes en gezellige kerkdorpjes.

v Bezoek aan bedevaartstadje Handel met processiepark, natuurpark de Specht, Kasteeldorp Gemert.

v Genieten, dansen en gezellige avonden met gelijkgestemden.

Reactie Lia: "Vond het spannend om me voor de eerste keer aan te melden. En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb! Het was een ongelooflijk mooi en bijzonder weekend. Contact leggen met nieuwe mensen viel reuze mee en ik voelde me al snel op mijn gemak! Echt een aanrader voor als je een weekendje weg wilt en wilt genieten met een groep! Toch veel leuker dan alleen!  En zonder dat ik bezig was met daten of zoeken of zo ben ik boven verwachting ook nog een erg leuke man tegengekomen! Door mee te gaan met dit weekend is met dit zomaar overkomen! Kortom: een aanrader!”

 

Leuk weekend met singles

Heb jij ook zin in een weekendje weg in ongedwongen sfeer? Lekker naar buiten, actief bezig zijn, dansen, relaxen en gezelligheid van (kleine) groep? Boek nu dit geheel verzorgde weekend weg met leeftijdgenoten! Samen wandelen en fietsen over landgoederen, door bossen en genieten van de Brabantse land. Verblijf in sfeervol vakantiehuis,  grote tuin en terras. Samen eten, drinken, spelletjes, muziek, dansen en gezellig samen zijn.  Eventueel zwemmen in nabijgelegen plas. P.s. klik op de tab ‘ foto’s ‘ hieronder voor een sfeerimpressie (huis en omgeving)! En tip: lees reacties van eerdere deelnemers hieronder.

Zeker zijn van je plaats? BOEK NU dit gezellige weekend weg met singles, dan is je plaats gereserveerd!  Nb. Boek op tijd voor een 1p-kamer. En voor een kamer in  het huis zelf. Onze weekenden lopen namelijk vaak snel vol

 

Voor wie? 

- Voor actieve singles 50- en 60-plussers, eind 40-ers, begin 70-res die zin hebben in een weekendje lekker weg, met veel gezelligheid.

- Voor leden en niet- leden van Single Events.

- Ook/ juist voor singles die nog niet bekend zijn met Single Events! Net als jij komen veel mensen alleen en meestal komt zo’n 3/4  voor het eerst! Dit schept al snel een band. Door het actieve programma is het ijs al snel gebroken en maak je makkelijk contact. 

 

Reactie Marion: "Zeer gastvrije ontvangst. Genoten van een heerlijk onbezorgd weekend weg in een heerlijk vakantiehuis. We hebben volop gebruik gemaakt van het tafelvoetbalspel, de flipperkast en een tafeltennistafel! Geen poeha en ’s avond gewoon stoelen aan de kant en feesten en dansen. Verder vond ik de sfeer onderling heel goed aangezien we allemaal erg verschillende mensen zijn. Ik ga vast nog eens mee, of anders gewoon eens mee met wandeling!"

 

Verblijf?

-      Sfeervol vakantiehuis met knusse huiskamer met houtkachel en zithoek, ruime eethoek. Terras, grote tuin, jeu de boules, trampoline, pingpongtafel en andere (buiten)spellen. 

-      Ligging: in het Land van de Peel. Op fietsafstand van bedevaarsoort Handel en De Rooije Plas, kasteeldorp Gemert, diverse landgoederen en natuurgebieden.

-      Slaapkamers (op 1e verdieping) met twee losse comfortabele1persoons-bedden, badkamer met douche en toilet. En vier kamers met twee losse bedden met gedeelde douche en toilet (met 4 kamers) in huis op terrein op paar minuten. 

Nb. Op het boekingsformulier kun je kiezen voor een kamer voor jezelf of voor een gedeelde kamer. Je wordt dan ingedeeld met iemand van het zelfde geslacht. En er zijn altijd mensen die een kamer willen delen.


Hoe kom je er?

- Auto: carpoolen lukt vrijwel altijd. Het is gezellig, je reist niet alleen en je komt samen binnen, dit verlaagt de drempel. Hoe werkt het? Je geeft op het boekingsformulier aan dat je wilt carpoolen. De maandag voor het weekend ontvang je dan een carpoollijst en kun je samen afspreken.

- OV als carpoolen niet lukt: Bus vanaf NS Den Bosch/ Eindhoven/ Boxmeer. Uitstappen halte Gemert, Pelgrimsrust of halte Boekel, Kruisstraat .  Je kunt hier door ons opgehaald worden (v.a. 16 u). De halte is op circa 10 autominuten van het huis. Graag t/m de donderdag voor het event aankomsttijd en halte mailen naar Petra.

 

Reactie Jean Hans: "Al vaak mee geweest met de weekenden.  Wat extra leuk is: heb er inmiddels ook leuke contacten aan overgehouden, doordat je tijdens zo'n weekend langer met elkaar optrekt!"

 

Programma korte singlevakantie 

Vrijdag.   

evt. al eerder op eigen gelegenheid/ samen afspreken (plaats bericht hieronder), Nb. Petra is hier niet aanwezig. Tip14.00 u (samen) bezoek aan Boerenbondmuseum Gemert of bezoek (met je carpoolmaatje) kasteel Helmond met museum en kunsthal.

vanaf 16.00 u Ontvangst in het huis door Petra met koffie/ thee en lekkers, borrelen en kennismaken.

Ca. 19.00 u. Aan tafel voor warme maaltijd. Wie wil kan mee met de avondwandeling rondom de Rooije Plas. Daarna gezellige avond met muziek, dansen, spelletjes. Bij mooi weer op het terras!

Zaterdag.    

Ontbijt, ca. 10.30 u vertrek fietstocht, circa 35 km, relaxed tempo. 

Stopplaatsen fietstocht:

Handel, oudste Maria-bedevaartsoord in Noord-Brabant, bezoek aan processiepark en Bedevaartskerk met Mariakapel.

Vanaf Natuurcentrum De Specht lopen we de  Breukenpadroute. Wandeling langs kruidentuin, insectenmuur, grote poel,  bloemrijk grasland, omringd door houtsingels en uitkijktoren, met bijzondere insecten, vlinders en vogels. Langs de Landmeerse Loop, een 240 jaar oude beuk en de Peelrandbreuk.

Lunch in het huis.

Daarna vervolgen we onze fietstocht over de Kèskesdijk met zeven kapelletjes, de Zeven smarten van Maria, naar Kasteeldorp Gemert. Stop bij de tuinen van VELT-Gemert: Heerlijck Hopveld. We maken hier een korte wandeling door een oud dorpslandschap met kruidentuinen. Daarna fietsen we terug via de Grotelse Heide, door bossen, langs weilanden en beken, meest over onverharde paden. Daarna kun je nog zwemmen in de Rooije Plas. 

Nb1. Bij (zeer) slecht weer passen we de route aan of doen we alleen de wandelingen of de Bekenwandeling over de Grotelsche Heide.

Ca. 17.00 u Terugkomst. Borrelen.

ca. 19.30 u Aan tafel voor barbecue. Aansluitend gezellige avond, dansen, spelletjes, binnen of een zwoele avond op het terras!

Zondag. 

Ontbijt, ca. 10.30 u voor wie wil kan mee wandelen (ca. 8 km) over Landgoed Groote Slink in Engelse landschapsstijl. Een levend schilderij met slingerpaden, vijvers en hoogteverschillen, door landgoed Bunthorst met akkers en strakke lanen en over landgoed de Krim, met natte heide en vennen en een echte pingo, circa 8 km.

Ca. 13.15 u terugkomst bij huis en lunch. 

Ca. 14.30 u Afscheid en vertrek.

Kosten. 

De prijs van dit ALL INCLUSIVE weekendje weg met singles bedraagt:

€ 359 bij gedeelde kamer. 

€ 429 bij alleengebruik kamer. 

Deze prijzen gelden per persoon. Na boeking en betaling (via het boekingsformulier) is je plaats gereserveerd. 

TIP: boek op tijd voor een 1-p kamer en  voor een kamer in het huis zelf!

Wat krijg je? All Inclusive:

 • • Deelname volledig verzorgd programma. Fietstocht en wandeling begeleid door Petra, oprichter en gastvrouw van Single Events.

• 2 x overnachting, toeristenbelasting

• 2 x ontbijt, 2 x lunch (/ pakket), 1 x warme maaltijd, 1 x barbecue

• Onbeperkt koffie en thee in het huis

• Onbeperkt drank in het huis (fris, bier, wijn)

N.b. Dit arrangement is gebaseerd op zelfverzorging. Fijn als je af en toe mee helpt met tafel in/afruimen voor de maaltijden, koffie/ thee zetten (maaltijden worden verzorgd, mee helpen mag ).

Niet inbegrepen

- Uitgaven/ consumpties/ toegangsprijzen etc. buiten het huis. Bijvoorbeeld 

 • Boerenbondmuseum Gemert € 6 (MJK niet geldig)
 • Vlindersafari Gemert € 8,75
 • Kasteel Helmond, museum en kunsthal € 12 / MJK gratis.

- Boekingskosten a 20 euro

- Handdoeken.

Bij te boeken

- Bedlinnen, opgemaakt bed € 10.

- Huur e-bike zaterdag € 30 (aangeraden! of fiets met 3 versnellingen € 18), incl. brengen en halen fietsen naar locatie. Tip: neem je eigen (liefst elektrische) fiets mee. Nb. speciale wensen t.a.v. huur fiets, vb ben je lang of klein: geef dit aan op het boekingsformulier.

Reserveer nu! Meld je aan en boek! 

Reserveer nu jouw plek via het boekingsformulier 12-14 juli Zomerweekend singles Brabant Het Land van de Peel.

Na boeking en betaling via het formulier is je plaats gereserveerd en ontvang je een bevestiging. 

Uiterlijk de maandag voor het weekend ontvang je nadere informatie over de locatie, carpool- en paklijst.  

Reactie Margot: "Een weekend mee geweest. Mijn verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen. Mooie locatie, goed verzorgd, leuke activiteiten en gezellige groep! Mooie gesprekken en vooral veel gelachen! Petra is een spontane leuke gastvrouw. Dikke pluim voor SE"

p.s. Voor vragen mailto:[email protected]

Nb. Twijfel je nog? Kom eerst eens kennismaken met Petra en andere singles en sfeer proeven op een van de wandelingen of feesten georganiseerd door Single Events (zie de agenda). Graag tot dan!

Lees minder

Aanmelden
PS Ticket kopen/ boeken? Klik op +Aanmelden
Ja, leuk ik deel dit!
 • Foto’s
 • Reacties

Log in om de foto's te bekijken


Log in om reacties te plaatsen/lezen

 • Uitgelicht
 • Bekeken
Activiteiten in de buurt
Vrijdag 16 augustus 2024
Zomerweekend Giethoorn met singles. VOL. Zomerweekend Giethoorn met singles. VOL. 16 aug Giethoorn, 50+, 60+ Bekijken > 20 0 reacties
Vrijdag 11 oktober 2024
Italiaanse sferen in West-Brabant. Weekend singles.
Adv.
Italiaanse sferen in West-Brabant. Weekend singles. 11 okt Hoeven, 50+, 60+ Bekijken > 5 0 reacties
Vrijdag 8 november 2024
Italiaanse sferen in West-Brabant. Weekend singles. Italiaanse sferen in West-Brabant. Weekend singles. 8 nov Hoeven, 50+, 60+ Bekijken > 0 0 reacties
Zondag 28 juli 2024
Wandelen strand en duinen Scheveningen Wandelen strand en duinen Scheveningen 28 jul Den Haag, 40+, 50+, 60+ Bekijken > 8/15 1 reacties
Zaterdag 14 september 2024
Nazomer singlesfeest en diner/ bbq Wageningen.
Adv.
Nazomer singlesfeest en diner/ bbq Wageningen. 14 sep Wageningen, 50+, 60+ Bekijken > 10 0 reacties
Zondag 15 september 2024
Nazomers wandelcafe Renkums Beekdal Wageningen. Nazomers wandelcafe Renkums Beekdal Wageningen. 15 sep Wageningen, 50+, 60+ Bekijken > 2 0 reacties
Zaterdag 2 november 2024
Eindzomer singlesfeest en diner hotel Wageningen. Eindzomer singlesfeest en diner hotel Wageningen. 2 nov Wageningen, 50+, 60+ Bekijken > 1 0 reacties
Dinsdag 24 december 2024
Kerstweekend met singles Veluwe Kerstweekend met singles Veluwe 24 dec onbekend, 50+, 60+, 70+ Bekijken > 2 0 reacties
Onlangs bekeken
Vrijdag 12 juli 2024 Donderdag 11 maart 2010 Zaterdag 18 november 2017 Maandag 6 november 2017