Tips uitjes door leden Op stap met leuke singles. Organiseer zelf een uitje!

Leden van Single Events spreken vaak samen af. Samen wandelen, borrelen, uit eten gaan, koken, motorrijden, naar een voorstelling of festival gaan is toch leuker dan alleen! Meld je aan als lid en doe mee! Bekijk hieronder tips voor uitjes. 

Singles  online ontmoeten/ daten in coronatijd? Ja, juist nu!
Ontmoeten en liefde gaan door, ook in tijden van crisis. Juist nu heb je elkaar nodig. Fysiek ontmoeten kan even niet, maar online wel! En voordeel: alles ligt stil en iedereen heeft de tijd. Dus wees creatief en spreek online af! Hoe? Lees verder!
Nationale museumweek 20-26 april 2020. Spreek af en ga samen met singles!
Van 20 t/m 26 april is het Nationale Museumweek. In vele musea kun je bijzondere tentoonstellingen en collecties bekijken. Wil je niet alleen? Spreek af met singles! Naar welk museum zou jij graag gaan? Lees de tips en plaats als uitje!
24-26 jan. 2020 Nationaal Theaterweekend voor een tientje. Ga met singles!
Voor een tientje naar het theater! Hoe leuk is dat! In het hele land zijn 70 theaters met 250 voorstellingen voor slechts 10 euro per kaart* en ruim 150 gratis extra activiteiten waar je naar toe kunt! Spreek af met singles voor een leuke middag of avond!
Oktober wandelmaand! Wandel jij ook mee?
Oktober is uitgeroepen tot wandelmaand! Ga jij ook genieten van de prachtige kleuren en geuren van de herfst? Trommel singles op, trek er op uit en geniet! Lees onze tips!
Meimaand Fietsmaand. Fietsen met singles
Pak de fiets en geniet van de prachtige natuur, samen met singles! Lees hier tips en ideeën voor fietsroute-uitjes en organiseer het makkelijk zelf!
Hoe organiseer ik een makkelijk singles uitje, zonder rompslomp
Je wilt wel een uitje organiseren maar weet niet hoe/ hebt geen zin in te veel rompslomp- denk je-? Gewoon doen! Volg onze tips!  
Weet jij een leuk uitje maar kun/wil je zelf geen organisator zijn?
Speel jij in een band of zing jij in een koor? Of treed je op in een theatervoorstelling en zou je het leuk vinden als er een groep singles komt kijken? Plaats je uitje en laat dit uitje overnemen door een andere organisator.