Tips uitjes door leden Op stap met leuke singles. Organiseer zelf een uitje!

Leden van Single Events spreken vaak samen af. Samen wandelen, borrelen, uit eten gaan, koken, motorrijden, naar een voorstelling of festival gaan is toch leuker dan alleen! Meld je aan als lid en doe mee! Bekijk hieronder tips voor uitjes. 

Klaar met thuis zitten in je  uppie? 8 Tips voor een leuke winterdate.
Ben jij net als veel singles ook (weer) veel alleen thuis? Heb je juist nu extra behoefte om leeftijdgenoten te ontmoeten? Of ben je op zoek naar een leuke date of vriendschap en heb je daar nu meer tijd voor? Kom meteen in actie en spreek samen af!
Buiten sporten, bewegen en wandelen mag weer! 10 tips voor een  ‘buiten’-uitje of date!  
Stel je eens voor dat je weer kunt daten en singles ontmoeten in real life! Eindelijk weer kletsen, bewegen, wandelen en sporten in de buitenlucht, samen! De corona-maatregelen zijn versoepeld, dus het mag! Kies een leuk ‘buiten uitje’ en spreek samen af.
In corona tijd vanuit huis online singles ontmoeten & daten 10 tips.
Mis jij ook het singles ontmoeten @ events, daten? Voel je je af en toe eenzaam of wil je samen leuke dingen doen, andere mensen zien en horen? Het kan via (groeps)videobellen/ chat. Op afstand toch samen! Lees voorbeelden voor irtuele single uitjes!
Blijf juist nú singles ontmoeten & daten. Tijdens corona (ook) op online events.
Ontmoeten en liefde gaan door, ook in tijden van crisis. Juist nu heb je elkaar nodig. Als fysiek ontmoeten niet kan, kan dit online! En voordeel: veel singles zijn veel alleen thuis en hebben behoefte aan contact! Dus wees creatief en spreek online af!
Digitale Nationale museumweek 20-26 april 2020. Spreek af en kijk samen met singles!
Van 20 t/m 26 april is het Nationale Museumweek. In vele musea kun je bijzondere tentoonstellingen en collecties bekijken. Wil je niet alleen? Spreek af met singles! - nu online- Naar welk museum zou jij graag gaan? Lees de tips en plaats als uitje!
24-26 jan. 2020 Nationaal Theaterweekend voor een tientje. Ga met singles!
Voor een tientje naar het theater! Hoe leuk is dat! In het hele land zijn 70 theaters met 250 voorstellingen voor slechts 10 euro per kaart* en ruim 150 gratis extra activiteiten waar je naar toe kunt! Spreek af met singles voor een leuke middag of avond!
Oktober wandelmaand! Wandel jij ook mee?
Oktober is uitgeroepen tot wandelmaand! Ga jij ook genieten van de prachtige kleuren en geuren van de herfst? Trommel singles op, trek er op uit en geniet! Lees onze tips!
Meimaand Fietsmaand. Fietsen met singles
Pak de fiets en geniet van de prachtige natuur, samen met singles! Lees hier tips en ideeën voor fietsroute-uitjes en organiseer het makkelijk zelf!
Hoe organiseer ik een makkelijk singles uitje, zonder rompslomp
Je wilt wel een uitje organiseren maar weet niet hoe/ hebt geen zin in te veel rompslomp- denk je-? Gewoon doen! Volg onze tips!  
Weet jij een leuk uitje maar kun/wil je zelf geen organisator zijn?
Speel jij in een band of zing jij in een koor? Of treed je op in een theatervoorstelling en zou je het leuk vinden als er een groep singles komt kijken? Plaats je uitje en laat dit uitje overnemen door een andere organisator.