Lezen: tips en nieuws voor singles, over uitstapjes en single life

Jaarlijks Singlesweekend Weerribben. Varen, fietsen , dahliacorso en veel gezelligheid! Boek nu!
Zin in een leuk weekend weg maar je weet niet met wie? Kom naar dit gezellige weekend speciaal voor singles! Varen, fietsen, oog in oog met Dahliareuzen, swingen op de blues Giethoorn & vooral veel gezelligheid. Lees verder en reserveer je plek!
Singlereizen 45+55+65+. Niks voor jou, denk je? Lees dan vooral verder!
Ben jij 45-, 55- of 65-plusser en single? En wil je graag op vakantie, maar je weet niet met wie? Of wil je dit jaar niet alleen, maar wat meer gezelligheid om je heen? Kies dan eens voor een singlevakantie. Niks voor jou, denk je? Lees vooral verder!
Klaar met thuis zitten in je  uppie? 8 Tips voor een leuke winterdate.
Ben jij net als veel singles ook (weer) veel alleen thuis? Heb je juist nu extra behoefte om leeftijdgenoten te ontmoeten? Of ben je op zoek naar een leuke date of vriendschap en heb je daar nu meer tijd voor? Kom meteen in actie en spreek samen af!
Daten is populair, zeker nu. Vind ook jouw date in 5 stappen.
Wist je dat deze bijzondere tijd juist geweldig is om te daten? Circa de helft van de singles heeft nu behoefte aan een partner, Tevens voelen veel singles zich nu extra eenzaam, daarnaast hebben ze veel tijd.
Buiten sporten, bewegen en wandelen mag weer! 10 tips voor een  ‘buiten’-uitje of date!  
Stel je eens voor dat je weer kunt daten en singles ontmoeten in real life! Eindelijk weer kletsen, bewegen, wandelen en sporten in de buitenlucht, samen! De corona-maatregelen zijn versoepeld, dus het mag! Kies een leuk ‘buiten uitje’ en spreek samen af.
Ook daten op Single Events. Events Daten. Zoek jouw date!
Ook daten kan op Single Events: singles zoeken, contact leggen en afspreken. Echter gebeurde dit niet veel omdat singles elkaar veelal ontmoeten op singleactiviteiten. Om duidelijk te maken dat daten ook kan is de site hierop aangepast. Zoek jouw date!
Bloggers gezocht ‘Hoe beleef jij als single de corona crisis?’
Vind jij het leuk om jouw ervaringen als single m.b.t. de corona crisis te delen? Wat maak jij mee? Voel je je soms eenzaam? Heb jij tips? Schrijf het op en mail! Dan wordt het hier geplaatst bij onze blogs. Ter inspiratie van andere singles.
In corona tijd vanuit huis online singles ontmoeten & daten 10 tips.
Mis jij ook het singles ontmoeten @ events, daten? Voel je je af en toe eenzaam of wil je samen leuke dingen doen, andere mensen zien en horen? Het kan via (groeps)videobellen/ chat. Op afstand toch samen! Lees voorbeelden voor irtuele single uitjes!
Blijf juist nú singles ontmoeten & daten. Tijdens corona (ook) op online events.
Ontmoeten en liefde gaan door, ook in tijden van crisis. Juist nu heb je elkaar nodig. Als fysiek ontmoeten niet kan, kan dit online! En voordeel: veel singles zijn veel alleen thuis en hebben behoefte aan contact! Dus wees creatief en spreek online af!
Digitale Nationale museumweek 20-26 april 2020. Spreek af en kijk samen met singles!
Van 20 t/m 26 april is het Nationale Museumweek. In vele musea kun je bijzondere tentoonstellingen en collecties bekijken. Wil je niet alleen? Spreek af met singles! - nu online- Naar welk museum zou jij graag gaan? Lees de tips en plaats als uitje!
Pasen XL-singlesfeest, diner, workshop en overnachting en wandeling. 11 april 2020
Singles ontmoeten met Pasen. Zin in een leuk Paas weekend weg maar je weet niet met wie? Kom naar dit unieke feest weekend met Pasen. Speciaal voor singles uit het hele land.
24-26 jan. 2020 Nationaal Theaterweekend voor een tientje. Ga met singles!
Voor een tientje naar het theater! Hoe leuk is dat! In het hele land zijn 70 theaters met 250 voorstellingen voor slechts 10 euro per kaart* en ruim 150 gratis extra activiteiten waar je naar toe kunt! Spreek af met singles voor een leuke middag of avond!
Kerst en Oud en Nieuw single events massaal bezocht
Trend: diners, wandelingen en weekenden met Kerst en Oud en Nieuw singles al jaren populair. Single Events organiseert sinds 2009 wandelingen, borrels, feesten en weekenden voor singles (40-65 jaar) en wordt elk jaar overstelpt met boekingen.
Oktober wandelmaand! Wandel jij ook mee?
Oktober is uitgeroepen tot wandelmaand! Ga jij ook genieten van de prachtige kleuren en geuren van de herfst? Trommel singles op, trek er op uit en geniet! Lees onze tips!
Single Events bestaat 10 jaar! Jubileumfeest & jubileumkorting !
Op 10 juni 2009 organiseerde Petra haar eerste singlecafé. Vele single- en wandelcafés, singlesfeesten en weekenden weg voor singles volgden. En 10 jaar later nog steeds! Dat viert Single Events met een Jubileumfeest, -kortingen en extra's!
Meimaand Fietsmaand. Fietsen met singles
Pak de fiets en geniet van de prachtige natuur, samen met singles! Lees hier tips en ideeën voor fietsroute-uitjes en organiseer het makkelijk zelf!
Betalen/ gratis lidmaatschap? & Kortingsacties!
Sinds het online gaan van de nieuwe site krijg ik vaak deze vraag. Er is jaren lang gewerkt aan het bouwen van deze nieuwe site, met zijn vele mogelijkheden. Lees hier over betalen/ gratis lidmaatschap en kortingsacties!
Waarom een nieuwe website voor Single Events?
Sinds het ontstaan van Single Events zo'n 9 jaar geleden is er veel veranderd. Ik kreeg vaak vragen van deelnemers en organisaties waar ik met de oude site en het concept van Single Events niet meer aan kon voldoen. Hoe gaan we verder? Petra vertelt.
Nieuwe website Single Events & migratie.
De compleet vernieuwde website van Single Events is sinds 29 aug. 2018 online! Mooier, duidelijker, meer privacy, veiliger en meer mogelijkheden voor de leden! Had je een profiel op de oude site? Hoe verliep de migratie? Hoe gaat het nu verder? Lees hier
Hoe organiseer ik een makkelijk singles uitje, zonder rompslomp
Je wilt wel een uitje organiseren maar weet niet hoe/ hebt geen zin in te veel rompslomp- denk je-? Gewoon doen! Volg onze tips!  
Weet jij een leuk uitje maar kun/wil je zelf geen organisator zijn?
Speel jij in een band of zing jij in een koor? Of treed je op in een theatervoorstelling en zou je het leuk vinden als er een groep singles komt kijken? Plaats je uitje en laat dit uitje overnemen door een andere organisator.
Single Events. Relaxed en effectief singles ontmoeten
"Ontmoet singles in real life! Tijdens uitstapjes. Dat is leuker en effectiever dan daten via Internet." Gehoord van veel single-bezoekers.