Corona & singles ontmoeten Juist nu singles ontmoeten en daten!

In deze tijden van crisis is verbinden met andere mensen juist belangrijk! Ook al is het tijdelijk online, of op afstand. Bekijk hieronder onze tips en de geldende regels voor ontmoeten van singles en daten in crisistijd.

Klaar met thuis zitten in je  uppie? 8 Tips voor een leuke winterdate.
Ben jij net als veel singles ook (weer) veel alleen thuis? Heb je juist nu extra behoefte om leeftijdgenoten te ontmoeten? Of ben je op zoek naar een leuke date of vriendschap en heb je daar nu meer tijd voor? Kom meteen in actie en spreek samen af!
Daten is populair, zeker in coronatijd. Vind ook jouw date in 5 stappen.
Wist je dat deze bijzondere tijd juist geweldig is om te daten? Circa de helft van de singles heeft nu, meer dan voor corona, behoefte aan een partner, Tevens voelen veel singles zich nu extra eenzaam, daarnaast hebben ze veel tijd.
Buiten sporten, bewegen en wandelen mag weer! 10 tips voor een  ‘buiten’-uitje of date!  
Stel je eens voor dat je weer kunt daten en singles ontmoeten in real life! Eindelijk weer kletsen, bewegen, wandelen en sporten in de buitenlucht, samen! De corona-maatregelen zijn versoepeld, dus het mag! Kies een leuk ‘buiten uitje’ en spreek samen af.
Corona maatregelen. Wat mag weer & wanneer? Udate 19 mei
Op 19 mei 2020 zijn de corona-maatregelen door de rijksoverheid weer verder versoepeld. 'Alleen 'wordt weer iets meer 'samen. Wat kan en mag weer met een date of (groep) singles?
Ook daten op Single Events. Events Daten. Zoek jouw date!
Ook daten kan op Single Events: singles zoeken, contact leggen en afspreken. Echter gebeurde dit niet veel omdat singles elkaar veelal ontmoeten op singleactiviteiten. Om duidelijk te maken dat daten ook kan is de site hierop aangepast. Zoek jouw date!
Bloggers gezocht ‘Hoe beleef jij als single de corona crisis?’
Vind jij het leuk om jouw ervaringen als single m.b.t. de corona crisis te delen? Wat maak jij mee? Voel je je soms eenzaam? Heb jij tips? Schrijf het op en mail! Dan wordt het hier geplaatst bij onze blogs. Ter inspiratie van andere singles.
In corona tijd vanuit huis online singles ontmoeten & daten 10 tips.
Mis jij ook het singles ontmoeten @ events, daten? Voel je je af en toe eenzaam of wil je samen leuke dingen doen, andere mensen zien en horen? Het kan via (groeps)videobellen/ chat. Op afstand toch samen! Lees voorbeelden voor irtuele single uitjes!
Blijf juist nú singles ontmoeten & daten. Tijdens corona (ook) op online events.
Ontmoeten en liefde gaan door, ook in tijden van crisis. Juist nu heb je elkaar nodig. Als fysiek ontmoeten niet kan, kan dit online! En voordeel: veel singles zijn veel alleen thuis en hebben behoefte aan contact! Dus wees creatief en spreek online af!