Single Events Wandelingen, borrels, feesten en weekenden voor singles

Single Events, dé ontmoetingssite voor singles organiseert regelmatig wandelingen, feesten en weekenden voor alleenstaanden singles 40ers, 50ers, 60ers. 

Wil je ook een keer mee? Of wil je eens kennismaken met Single Events? Check hier de Single Events uitjes-agenda en meld je aan. Of bekijk hieronder onze Tips. 

16-18 aug. 2019. Singlesweekend Weerribben. Varen, fietsen , dahliacorso en veel gezelligheid! Boek nu!
Zin in een leuk weekend weg maar je weet niet met wie? Kom naar dit gezellige weekend speciaal voor singles! Varen, fietsen, oog in oog met Dahliareuzen, swingen op de blues Giethoorn & vooral veel gezelligheid. Lees verder en reserveer je plek!
Single Events bestaat 10 jaar! Jubileumfeest & jubileumkorting !
Op 10 juni 2009 organiseerde Petra haar eerste singlecafé. Vele single- en wandelcafés, singlesfeesten en weekenden weg voor singles volgden. En 10 jaar later nog steeds! Dat viert Single Events met een Jubileumfeest, -kortingen en extra's!
Pasen XL-singlesfeest, diner, workshop en overnachting. 20 april 2019
Singles ontmoeten met Pasen. Zin in een leuk Paas weekend weg maar je weet niet met wie? Kom naar dit unieke feest weekend met Pasen. Speciaal voor singles uit het hele land.
Singles bezoeken massaal Kerst en Oud & Nieuw single events
Trend: diners, wandelingen en weekenden met Kerst en Oud en Nieuw singles al jaren populair. Single Events organiseert sinds 2009 wandelingen, borrels, feesten en weekenden voor singles (40-65 jaar) en wordt elk jaar overstelpt met boekingen.
Nieuwe website Single Events & migratie.
De compleet vernieuwde website van Single Events is sinds 29 aug. 2018 online! Mooier, duidelijker, meer privacy, veiliger en meer mogelijkheden voor de leden! Had je een profiel op de oude site? Hoe verliep de migratie? Hoe gaat het nu verder? Lees hier
Single Events. Relaxed en effectief singles ontmoeten
"Ontmoet singles in real life! Tijdens uitstapjes. Dat is leuker en effectiever dan daten via Internet." Gehoord van veel single-bezoekers.