Single Events Wandelingen, borrels, feesten en weekenden voor singles

Single Events, dé ontmoetingssite voor singles organiseert regelmatig wandelingen, feesten en weekenden voor alleenstaanden singles 40ers, 50ers, 60ers. 

Wil je ook een keer mee? Of wil je eens kennismaken met Single Events? Check hier de Single Events uitjes-agenda en meld je aan. Of bekijk hieronder onze Tips. 

Singles bezoeken massaal Kerst en Oud & Nieuw single events
Trend: diners, wandelingen en weekenden met Kerst en Oud en Nieuw singles al jaren populair. Single Events organiseert sinds 2009 wandelingen, borrels, feesten en weekenden voor singles (40-65 jaar) en wordt elk jaar overstelpt met boekingen.
Betalen/ gratis lidmaatschap? & Kortingsacties!
Sinds het online gaan van de nieuwe site krijg ik vaak deze vraag. Er is jaren lang gewerkt aan het bouwen van deze nieuwe site, met zijn vele mogelijkheden. Lees hier over betalen/ gratis lidmaatschap en kortingsacties!
Waarom een nieuwe website voor Single Events?
Sinds het ontstaan van Single Events zo'n 9 jaar geleden is er veel veranderd. Ik kreeg vaak vragen van deelnemers en organisaties waar ik met de oude site en het concept van Single Events niet meer aan kon voldoen. Hoe gaan we verder? Petra vertelt.
Nieuwe website Single Events & migratie.
De compleet vernieuwde website van Single Events is sinds 29 aug. 2018 online! Mooier, duidelijker, meer privacy, veiliger en meer mogelijkheden voor de leden! Had je een profiel op de oude site? Hoe verliep de migratie? Hoe gaat het nu verder? Lees hier
Single Events. Relaxed en effectief singles ontmoeten
"Ontmoet singles in real life! Tijdens uitstapjes. Dat is leuker en effectiever dan daten via Internet." Gehoord van veel single-bezoekers.