Tips singlevakanties

Ben je single en wil je op vakantie, maar je weet niet met wie? Ga eens met singles en ontdek hoe leuk dat is! Met gelijkgestemden leuke activiteiten ondernemen, een leuke stad, eiland, of land ontdekken, lekker zonnen, dorpjes bekijken, wandelen, fietsen, skien, of wat je maar wilt! Het kan allemaal! Diverse singlereisorganisaties organiseren regelmatig vakanties voor singles in Nederland, in Europa of tot ver daarbuiten. Hieronder vind je tips en ideeën voor leuke singlevakanties! Onze tip: gewoon doen! Boek jouw reis en ga samen! Veel plezier!

16-18 aug. 2019. Singlesweekend Weerribben. Varen, fietsen , dahliacorso en veel gezelligheid! Boek nu!
Zin in een leuk weekend weg maar je weet niet met wie? Kom naar dit gezellige weekend speciaal voor singles! Varen, fietsen, oog in oog met Dahliareuzen, swingen op de blues Giethoorn & vooral veel gezelligheid. Lees verder en reserveer je plek!
Singlereizen 40+50+60+. Twijfel je nog? Lees onze tips.
Ben jij 40-,50- of 60-plusser en single? Je wilt graag op vakantie, maar je weet niet met wie en je wilt niet alleen? Kies dan eens voor een singlevakantie! Je durft niet of niks voor jou, denk je? Lees dan vooral onze tips & bekijk singlereizen.