De einddatum van je lidmaatschap vind je op je Mijn Account > Abonnement. Een week voor afloop van je abonnement ontvang je een mail met aanbod voor een nieuw abonnement (keuze uit diverse looptijden). Na betaling loopt je Full Member- abonnement dan weer door voor de gekozen periode.

Of betaal je niet of had je zelf al je abonnement opgezegd (dit kan via de link 'Beeindig abonnement' op pagina Mijn Account > Abonnement), dan wordt je teruggezet naar 'Gratis lid'. Je mogelijkheden op de site zijn dan beperkt en je lopende activiteiten worden op non-actief gezet. Als Gratis lid kun je wel altijd deelnemen aan en aanmelden voor Single Events-activiteiten.

NB. Als je je profiel verwijdert wordt tevens automatisch je abonnement opgezegd.

NB. Lees hier tijdelijk je profiel verbergen of verwijderen  

Lees hier welke soorten abonnement/ lidmaatschap.