Nee, Single Events is geen datingsite.Dus verwacht hier geen uitgebreide profielen, ontvangen/ versturen van berichten om te daten en voorstellen van matches.

Mensen reageren vaak niet op berichten behalve als je ze uitnodigt voor een event vaak wel, of als je ze al eens hebt ontmoet op een uitje ook, of als je je aanmeld bij een uitje en hier een bericht plaatst.

Het doel van de site is ontmoeten, in real life. 

Single Events is een activiteitensite waar mensen lid van worden. Ze plaatsen uitjes en melden zich aan voor uitjes, waarvoor ze elkaar uitnodigen. En vervolgens ontmoeten ze elkaar op de ledenuitjes. En om kennis te maken komen ze vaak of ook naar de feesten, weekenden en wandelingen van Single Events.

Een wandeling, een festival, samen eten, koken, borrelen, naar de film, of noem het maar. Hier vind je de uitjes voor singles. Ook kun je zelf uitjes organiseren en singles zoeken (vb bij jou in de buurt) en uitnodigen voor je uitje. .

 

Dus tip: stop met daten en start met ontmoeten! 

Organiseer een uitje! Laagdrempelig, vb een borrel of een wandeling. Nodig singles uit en dan ontmoet je ze daar en spreek je daarna weer af!

Lees hier tips organiseren uitje.

+ Bonus: je ontvangt ook nog 2 weken gratis verlenging van je lidmaatschap als je een uitje organiseert! Hoe leuk is dat!

 

Blog Single Events. Relaxed en effectief singles ontmoeten

Lees hier verder Over Single Events