#1. Als (betalend) lid kun je berichten sturen naar alle leden, maar ook een vriendschapsverzoek, vb gecombineerd met een uitnodiging voor een uitje.

#2. Een lid (gratis en betalend) ontvangt jouw bericht ook op zijn/ haar persoonlijke e-mailadres en kan hier jouw volledige bericht lezen.

#3. Alleen een Full Member kan via de site jouw bericht beantwoorden. (Gratis members moeten eerst een abonnement nemen).

Echter mensen zijn hier (meestal) om andere mensen te ontmoeten, in eerste instantie vaak niet om te daten. Dus wanneer reageren ze vaak wel op een bericht: als je ze uitnodigt voor een event/ gecombineerd met een vriendschapsverzoek, of als je ze al eens hebt ontmoet op een uitje, of op een uitje gaat ontmoeten.

Dus TIP 1: schrijf zo’n leuk bericht/ uitnodiging voor een leuk uitje, dat de ontvanger jouw bericht graag wil beantwoorden, dan wel komt naar het uitje!

P.s.En krijg je toch geen antwoord op je bericht/ uitnodiging? Dan heeft men waarschijnlijk geen interesse. Maar niet getreurd: er zijn voldoende andere leuke singles op de site die wel interesse hebben.

TIP 2: En focus je niet te veel op het sturen van berichten. Wat beter werkt meld je aan voor een uitje! Want daar is de site tenslotte voor bedoeld: ontmoeten in real life. Geen uitje bij jou in de buurt? Organiseer zelf een uitje! Lees tips.

TIP 3: Of kom eerst eens kennismaken en sfeer proeven op een van de wandelingen of feesten van Single Events.

 

Lees verder

Hoe kan ik zien of iemand wel/ geen betalend lid (Full Member) is? Is er een overzicht?