Account verwijderen

Ga naar Mijn account

> Accountgegevens:

Klik helemaal onderaan op de knop > Account verwijderen.

Alle informatie van je account wordt nu verwijderd. Was je Full Member, dan wordt hiermee automatisch je abonnement opgezegd. Zie toelichting abonnement.

 

Account verbergen

Ga naar Mijn account

> Instellingen

Helemaal onderaan: Verberg mijn profiel in de overzichten: Ja: je profiel is nu niet meer zichtbaar (ben je Full Member, dan loopt je abonnement gewoon door).