Single en gelukkig?

Single Events streeft naar veel gelukkige singles. Regelmatig contact met gelijkgestemden kan hier een grote bijdrage aan leveren, zo blijkt uit onderzoek.

Hoop jij om bij Single Events, naast leuke vriendschappen tevens jouw gelijkgestemde partner te ontmoeten?

Omdat je iets mist om je écht compleet te voelen.
Iets waar je eigenlijk zo naar verlangt.
Iets waar je maar niet bij kunt komen omdat ergens ‘wat’ blokkeert.

Of beter gezegd iets wat je relatiegeluk saboteert.

Onze Liefdescoach Kim gelooft dat wij allemaal signalen uitzenden waarmee we kunnen afstemmen en dus ook aantrekken. Als we in het verleden zijn gekwetst, ontwikkelt zich vaak afwijzing en dit voelt niet fijn. Hierdoor gaan we signalen uitzenden waarmee we niet afstemmen op de beoogde liefdesfrequentie. Wij ervaren in een volgende relatie dan ook dat we niet op dezelfde golflengte bewegen.

Dus tijd om de eerste stap te zetten en de signalen die jij uitzendt te traceren. Zonder dit inzicht zijn wij niet in staat om op de juiste frequentie te kunnen afstemmen.
In die hogere frequentie wil jij komen.

Daar zijn namelijk die leuke gelijkwaardige partners.
Daar vinden bijzondere ontmoetingen plaats.
Daar wordt je gezien en gerespecteerd voor wie je bent.

Wil je dit graag en heb je hierbij ondersteuning nodig?

Mooi, dat kan:

 

Maak gebruik van het gratis telefonisch gesprek en onderzoek samen met onze relatiecoach Kim hoe jij de signalen die je uitzenden kunt upgraden naar een (liefdes)frequentie die werkt voor het aantrekken van gelijkwaardige partners.

Aanmelden voor gesprek met Kim Liefdescoach.

Of kies voor

Workshop ‘Vind jouw relatiegeluk’. Is speciaal door onze relatiecoach Kim ontwikkeld voor krachtige zelfstandige single vrouwen die de signalen die ze uitzenden willen upgraden naar een frequentie die werkt voor het aantrekken van een gelijkwaardige partner.

Informatie over de workshop 'Vind jouw relatiegeluk'

Of lees

Het gratis e-book ’10 tips voor het in-tunen op de juiste liefdesfrequentie’(geschreven door relatiecoach Kim, voor single vrouwen)

Met tratis waardevolle, inspirerende en direct toepasbare informatie voor het vinden van je gelijkgestemde partner.

Aanvragen gratis e-book voor single vrouwen

 

Liefdevolle groet,

Kim Hartgers
Liefdescoach van Single Events

www.kimhartgers.nl

 

Al vele singles hadden een gesprek met Kim! Een aantal reacties:

Ellen Voorthuizen: “Wat een bijzonder gesprek Kim, bedankt voor de inzichten”

Colinda Stevens: “Erg blij met mijn eye-opener dat als ik niets inzet de kans ook klein is dat die gelijkwaardige liefdesrelatie komt.

Roelinde van Lesser: “Dankzij het feit dat Kim haar kwetsbaarheid aan mij toonde werd ik diep geraakt en ontroerd en ben ik dankbaar dat ik mij open heb gesteld in het gesprek”.

Marlies Lagermans: “Ons gesprek heeft me aangezet om even te stoppen met daten. Te stoppen met het opvullen van een leegte in mij waar ik altijd voor wegren. Een partner moet een aanvulling zijn in mijn leven, was dus onbewust toch een invulling”.

Wil jij dit ook? 

Neem contact op met Liefdescoach Kim.