Sites met vakanties voor singles 

Ben jij 40-, 50- of 60-plusser en single? En wil je graag op vakantie, maar je weet niet met wie? Je wilt (dit jaar) niet alleen, maar wat meer gezelligheid om je heen? Kies dan eens voor een singlevakantie. Ga samen met een groep/je singles van jouw leeftijd op pad en beleef een leuke tijd samen! Hieronder vind je alvast een selectie van onze partners: leuke organisaties waar je een fijne singlereis kunt boeken. 

 

Kras Single Reizen

             

KRAS organiseert veel verschillende en voordelige reizen voor singles naar vele mooie bestemmingen. Als alleen reizende kun je kiezen uit veel singlereizen. Bijvoobeeld een weekend weg of een langere vakantie, in Nederland en ver daar buiten..

De singlevakanties bij Kras worden geboekt door singles 40-, 50-, 60plus. Je kunt kiezen uit weekendjes weg met alleen gaanden, kortere of langere singlevakanties in Europa en ook voordelige verre singlereizen. En je kiest makkelijk de vakantie die bij jou past. Zo zijn er actieve reizen (zoals wandel-, fiets-, en zeilvakanties), zonvakanties, leuke stedentrips of groepsrondreizen met alleen gaanden.

Bekijk en boek hier KRAS Single Reizen.

 

Aktiva Tours 

     

Aktiva Tours staat bekend als een reisorganisatie van actieve vakanties in heel Europa. Al meer dan 22 jaar organiseren zij fiets- en wandelreizen. Naast singlereizen, kun je bij Aktiva Tours ook terecht voor groepsreizen en individuele reizen. Het aanbod van Aktiva Tours is ruim, zodat iedereen er een leuke vakantie kan vinden. Zij hebben een ruime keuze reizen voor elk niveau. Alle reizen zijn opgedeeld in niveaus. Iedereen met een normale gezondheid en conditie kan reizen tot niveau drie uitvoeren.

Bekijk het aanbod Aktiva Tours fiets- en wandelreizen 

 

Tips singlereizen op Single Events

Onder andere bij KRAS en Aktiva tours vind je tal van mooie singlevakanties, van zomer tot winter, van actief, wandel, tot zonbestemmingen en stedenrips, van ver weg tot dichtbij. Om je een handje te helpen hebben wij een paar van de leukste vakanties alvast op Single Events geplaatst. Ga jij ook? Meld je al vast aan, dat trekt ook weer andere boekers bij Single Events over de streep!

Bekijk hier tips singlereizen op de site van Single Events 

 

Meer inspiratie?

Twijfel je nog? Of niks voor jou, denk je? Lees onze Blog vragen Singlereizen