Advertentiemogelijkheden en -tarieven- gratis of betaald

Heeft u idee voor een leuk uitstapje of kortingsactie (ook geschikt) voor singles? Wilt u uw aanbieding, event of locatie, (ook geschikt) voor (groep) singles bij onze singles onder de aandacht brengen? Plaats het als uitje, advertentie, blog op de website en/of in de nieuwsbrief van Single Events. Lees hieronder voor nadere uitleg, advertentiemogelijkheden en eventuele kosten (ook gratis).

 

Over Single Events

Single Events is in de eerste plaats een community voor singles. Op de website kunnen singles een profiel aanmaken en contact leggen met elkaar. Via de site door chatten en berichten te sturen en vrienden te maken. Om vervolgens elkaar te ontmoeten in real live op leuke uitstapjes. Uiteindelijk doel is samen met andere singles een leuke middag of avond uit beleven op een relaxte manier. Vaak spreekt men daarna vaker samen af op leuke uitstapjes en ontmoet men zelfs nieuwe vrienden of een leuke date.

Single Events is dus tevens een web platform met een overzicht van activiteiten en evenementen in heel Nederland die ook geschikt zijn voor deelname samen met een groep(je) singles.

 

Hoe werkt het plaatsen van uitjes?

Singles maken een profiel aan op de site, zoeken in de agenda een activiteit in hun regio waar ze graag naar toe zouden willen, melden zich hiervoor aan en nodigen andere singles uit. Ze spreken met elkaar af via de site en gaan vervolgens samen op stap.

De activiteiten in de agenda  worden geplaatst door de leden zelf, door Single Events (als tip) en door locaties, bedrijven en organisaties die hun evenement (als tip) onder de aandacht willen brengen bij singles. Dit laatst kan gratis of betaald (zie hieronder).  

 

Waarom adverteren/ kortingsacties op Single Events?

- Opgericht in juni 2009 en sindsdien de grootste en snels groeiende singles community van Nederland.

- Doelgroep: singles leeftijd meest 40 tot 65 jaar. Mannen en vrouwen, MBO+, HBO/WO.

- Bezoekers van de site zijn singles met brede interesses. Van actief, wandelen, sporten en uitgaan naar theater, film, dansen, borrelen tot spiritueel, workshops en coaching.

Feiten en cijfers leden/ bezoekers www.single-events.org d.d. 15 januari 2019

 

Totaal aantal leden & niet- leden nieuwsbrief

 

20.545

CTO Open Rate

CTR Click Through Rate

 

                               

30,4%

4,7%

 

Leden site: Aantal mannen  

 

6777 (40 %)

Leden site: Aantal vrouwen  

 

10294 (60 %)

Aantal bezoeker website laatste maand

 

12.893

Min/max. aantal bezoekers website per dag

(laatste maand)

 

348 tot 1012

% nieuwe bezoeken laatste maand

 

69.9 %

Gem. aantal pagina’s per bezoek (laatste maand) 

 

6,9

Gemiddelde bezoekduur (laatste maand)

 

4.44 min.

 

Hoe en welke events/ aanbiedingen kunt u plaatsen?

Vermelding als tip voor een uitje op de agenda - ‘Tip’ (GRATIS)

Heeft u bijvoorbeeld een leuk restaurant geschikt voor een groep singles om samen te komen eten/ met korting, te borrelen of vanaf hier te wandelen? Of organiseert u een bijzondere expositie, een vernieuwend event, een kook/ wijn- workshop of cursus, een dansavond, bijzonder wandelevenement, een festival etc. waar singles samen naar toe zouden kunnen gaan/ waarop zij korting kunnen ontvangen? U kunt dan uw locatie of event, met keuze van een datum en als 'Tip’ (zonder extra kosten) op de agenda plaatsen. + Met in ruil hiervoor pr op uw website/ facebook met een link naar (het betreffende uitje op) Single Events, zodat u ook singlebezoekers aan uw facebook hierop attendeert.

Aanleveren:

 U maakt zelf eenvoudig een bedrijfsprofiel aan op de site (met uw logo en tekst over uw bedrijf, zie hier voorbeeldprofiel Singlereizen) en plaatst zelf het event . Na goedkeuring door de beheerder is het zichtbaar en kan een lid dit oppakken en kunnen andere leden zich aanmelden. 

 

Vermelding als uitje op de agenda – ‘Adv’ (betaald)/ + evt. ‘Populair event’ (extra)

Organiseert u een swingavond, (kook/ singles/coaching)workshop, eet- en dateavond,  weekend, (wandel)vakantie etc speciaal en alleen voor singles (40+50+60+), dus die men zelf individueel kan bezoeken/ boeken? De activiteit krijgt dan het label 'Adv' en valt daardoor op tussen de activiteiten in de agenda.

Daarnaast kan het event door ons worden aangemerkt als ‘Tip’. Een grote afbeelding met tekst link naar het event verschijnt dan op elke pagina boven de ‘recente berichten’. Zo valt uw advertentie nog meer op!. Toeslag € 20.

 

Kosten opname ‘Adv’- activiteit in de agenda

Looptijd

Tarief (ex. Btw)*

1 event 1 maand

1 event 3 maand

3 events 3 maand

€ 30

€ 75

€ 190

* bij zelfplaatsing. Bij plaatsing door Single Events toeslag € 15 (uitgaande van overname tekst en foto 1 op 1 en geen wijzigingen).

Aanleveren:

Mail uw NAW-gegevens onder vermelding van welke events (met link) u wilt plaatsen naar [email protected] Daarna ontvangt een factuur. Na betaling maak u een bedrijfsprofiel aan op de site en plaatst u zelf het event . Of Single Events kan het event voor u plaatsen.

NB. Een event wordt niet geplaatst als deze concurreert met een door Single Events zelf georganiseerd singlesfeest, wandeling, weekend of andere activiteit, zie ook Algemene voorwaarden.

 

Opvallende advertentie (betaald) tussen de events

Wilt u extra aandacht voor een activiteit, promotie van uw bedrijf of organisatie, singlereizen, dating, coaching van uw bedrijf of een oproep doen, bijvoorbeeld 'singles gezocht voor.. (tv programma)' dan kan Single Events voor u een Advertentie plaatsen met uw oproep, logo/ afbeelding en link.

Deze Advertentie verschijnt dan (onafhankelijk van evt. datum event) tussen de activiteiten in de agenda. Door de grotere titeltekst, de groene achtergrond kleur en het rose 'Advertentie' valt deze advertentie goed op.

Kosten plaatsen advertentie

Looptijd

Tarief (ex. BTW)

1 maand

3 maanden

€ 50

€ 125

Aanleveren:

Mail uw tekst, kort en krachtig (vb Aktiva Tours – Wandel en fietsvakanties- Groeps- en singlereizen of individueel – Ontdek wandel- en fietsvakanties bij Aktivatours of 'Singles gezocht voor tv programma' Meer info en aanmelden )- en afbeelding/ logo en uw NAW-gegevens en (link naar) uw website naar [email protected] Daarna ontvangt een factuur. Na betaling plaatst Single Events uw advertentie op de site.

 

Sponsored artikel/ blog

Heeft u zelf een artikel/ blog over bijvoorbeeld singlesvakantie/ weekend, handige tips voor singles, over singlelife, een nieuw boek, uitgaan voor singles, tips voor daten, interessant voor onze doelgroep? Dan kunnen wij uw artikel voor u plaatsen op onze Blog-pagina. Het zal hier altijd vindbaar blijven. Daarnaast is een samenvatting hiervan met foto minimaal 1 week aanwezig op bijna alle pagina's van de site (op de homepage, overzicht activiteiten pagina's en meeste contentpagina's).

Tevens wordt een aankondiging van uw blog 1-mailig opgenomen in de nieuwsbrief.

Kosten:

Het plaatsen van een sponsored artikel kost eenmalig 125 euro (exclusief btw). + GRATIS doorplaatsing in nieuwsbrief.

Aanleveren:

Ongeveer 500-750 woorden, informatief voor singles (geen puur reclameverhaal), maximaal 2 externe links en een afbeelding.

Mail uw tekst met afbeelding/ logo en link naar de website, uw NAW-gegevens naar [email protected] Daarna ontvangt een factuur. Na betaling neemt Single Events uw blog over op de site.

 

Nieuwsbrief opname

Zie hier onze laatste nieuwsbrief. Mogelijkheden :

- ‘Adv’- Reeds geplaatste activiteiten op de agenda, kan ook worden opgenomen in de nieuwsbrief. Maximaal twee regels tekst (ca. 30 woorden ) met link naar uitje op agenda website.

- Activiteiten uit de agenda, sponsored artikel, advertentie of een andere reclame uiting, verzoek, oproep kunnen worden opgenomen als tekst (ca. 70 woorden) met foto/logo en link (= Adverorial). Ook kan een banner worden geplaatst.

Kosten uitje/ advertenties in nieuwsbrief

Aantal

Tarief (ex. BTW)

Activiteit uit agenda

Tarief (ex. BTW)

Advertorial/ Banner (140 x 70)

1 x opname

2 x opname

3 x opname

€ 35

€ 55

€ 80

€ 55

€ 75

€ 100

Aanleveren:

Mail uw wensen, de advertentorial, banner, activiteit uit de agenda en uw NAW-gegevens, (link naar) uw website naar [email protected] Daarna ontvangt een factuur. Na betaling neemt Single Events uw advertentie/ activiteit op in de nieuwsbrief.

 

Link plaatsen en logo/ Partner worden

Singles die zelf uitjes plaatsen raadplegen hiervoor vaak 'Sites met ideeen voor uitjes singles'. Via andere pagina's en onze blogs en nieuwsbrief wordt deze pagina onder de aandacht gebracht.

Wij kunnen uw logo met korte tekst en link naar uw website plaatsen op deze pagina. De kosten bedragen € 20 (ex. btw) per maand/ tijdelijke acties korting! Bijvoorbeeld korting/ gratis als u op uw site pr doet voor Single Events.

Of heeft u een locatie waar wij onze eigen Single Events borrels kunnen organiseren, gezellig uit eten kunnen gaan of kunnen starten/ eindigen met een wandeling of een feest kunnen organiseren? Mail [email protected]

 

Of eerst meer lezen?

Wat is Single Events

Over Petra, organisator Single Events

Overzicht activiteiten