Waarom advertenteren op Single Events?  

- Doelgroep: singles leeftijd meest 40 tot 65 jaar. Mannen en vrouwen, MBO+, HBO/WO.

- Sinds 2009 de grootste en snels groeiende singles community van Nederland.

- Zo'n 16.000 singles zijn lid van de website. Maandelijks zo'n 14.000 bezoekers aan de website. 

- Veel singles-leden organiseren zelf uitstapjes. Zij kunnen ook uitstapjes organiseren die u aandraagt! 

- Zo'n 21.000 singles (ook veel niet-leden) ontvangen tweewekelijks de nieuwsbrief. Hier bregen wij ook uw uitjes, advertentie, (sponsored) artikel en blog onder de aandacht.

- Leden ontvangen regelmatig een overzicht van nieuwe (ook uw) activiteiten. 

- Bezoekers en leden zijn actieve singles. Zij organiseren veel uitjes en nemen zelf vaak deel aan uitjes.

- Bezoekers en leden zijn singles met brede interesses. Van actief, wandelen, sporten en uitgaan, dansen, borrelen tot spiritueel, workshops, coaching.

 

Advertentiemogelijkheden en -tarieven

Wilt uw uitje, tip, activiteit, wijnproeverij, singlereis, restaurant, wandelvakantie, tip voor coaching, dating etc. bij onze singles onder de aandacht te brengen? Kies voor  het plaatsen van een advertentie op de website van Single Events of wordt partner.

Hieronder ziet u de mogelijkheden en de kosten per soort advertentie. Combineren wordt vaak gedaan en is het meeste effectief.

 

Banner

Er kan een banner (60 pixels hoog, 234 pixels breed) worden geplaatst van uw organisatie. Deze wordt vertoond in de rechterkolom en is zichtbaar op bijna elke pagina (Home, de aganda) . Dit zijn de meest bezochte pagina's, dus uw banner komt vaak in beeld.

Kosten plaatsen banner

Looptijd Tarief (ex. BTW)

1 maand

3 maanden 

 € 75

€ 180

 

Advertentie in de agenda

Wilt u extra aandacht voor een activiteit, promotie van uw bedrijf of organisatie, singlereizen, dating, coaching van uw bedrijf of een oproep doen, bijvoorbeeld 'singles gezocht voor.. (tv probramma)' dan kan Single Events voor u een Advertentie plaatsen met uw oproep, logo/ afbeelding en link. Deze Advertentie staat dan op de homepage en tussen de activiteiten in de agenda

Kosten plaatsen advertentie

 Looptijd  Tarief (ex. BTW)

1 maand

3 maanden

 € 50

 € 125

 

Vermelding als uitje op de agenda - 'Adv'

Organiseert u een (kook)workshop, eet- en dateavond of workshop etc speciaal en alleen voor singles (40+50+60+), dus die men zelf individueel kan bezoeken? Dan kunt u deze als organisatie/ bedrijf zelf op de agenda plaatsen. De activiteit krijgt dan het label 'Adv' en valt daardoor op tussen de activiteiten in de agenda. Elke dag wordt de agenda door vele singles bezocht. Uw event wordt zichtbaar als men zoekt op betreffende plaats/ provincie/ datum/ soort uitje. Tevens ontvangen leden regelmatig een overzicht van activiteiten in hun e-mail, waar uw activiteit dan ook in vermeld wordt.

Kosten opname in de agenda (zelf plaatsen)

Looptijd Tarief (ex. Btw)

1 event 1 maand

1 event 3 maanden

3 events 3 maanden

5 events 3 maanden

€ 30

€ 75

€ 190

€ 300

 

Vermelding als uitje op de agenda - 'Organisator gezocht' & 'Tip'

Met uw locaitie/ activiteit/ workshop etc. kunnen wij onze leden aan ideeen helpen en stimuleren om uw uitje te organiseren. Heeft u bijvoorbeeld een leuk restaurant geschikt voor een groep singles om samen te komen eten, te borrelen of vanaf hier te wandelen? Of organiseert u een bijzondere expositie, een vernieuwend event, bijvoorbeeld een kook/ wijn- workshop of cursus, een dansavond, bijzondere wandelevenement, een festival etc. waar singles samen naar toe zouden kunnen gaan? U kunt dan uw locatie of event, met keuze van een datum en vermelding 'Organisator gezocht' op de agenda plaatsen.

Plaatsing kan door u zelf of door Single Events. 

De activiteit krijgt dan in de titel 'Organisator gezocht' en daarnaast het label 'Tip' en valt daardoor op tussen de activiteiten in de agenda, die elke dag door vele singles bezocht. Ook word uw event zichtbaar als men zoekt op betreffende plaats/ provincie/ datum/ soort uitje. Tevens staat het event in het overzicht van (nieuwe) activiteiten die leden in hun mailbox ontvangen. Ook nemen wij 'Organisator gezocht'- uitjes regelmatig mee in onze nieuwsbrief.

Op deze wijze wordt uw activiteit/ locatie actief gepromoot en wordt onder de leden een organisator gezocht.

Heeft een organisator-lid zich gemeld (bij u/ ons), dan neemt hij/ zij de organisatie over en neemt contact met u op, lees hier uitleg voor leden: 'Wat betekent activiteit 'Organisator gezocht'.  Na uitvoeringsdatum verdwijnt het uitje naar het archief.

Kosten opname in de agenda (als 'Organisator Gezocht' uitje)

Looptijd Tarief (ex. Btw)

1 event 1 maand

1 event 3 maand

3 events 3 maand

€ 40*         € 50**

€ 95*         € 110**

€ 250*       € 275**

   

* Plaatsing en afhandeling door u zelf: maak een bedrijfsprofiel aan op de site.  / ** Plaatsing en afhandeling door Single Events.

 

Sponsored artikel/ blog

Heeft u zelf een artikel/ vakantie/ reis, handige tips of  nieuws, een actie of een artikel, interessant voor onze doelgroep? Dan kunnen wij uw artikel voor u plaatsen op onze Blog-pagina. Denk bijvoorbeeld aan een artikel over singlereizen, singlelife, tips voor uitgaan voor singles, tips voor daten.

Het artikel staat dan op onze blogpagina, waar het altijd vindbaar zal blijven. Daarnaast is een samenvatting hiervan met foto minimaal 1 week aanwezig op bijna alle pagina's van de site in de rechtekolom (op de homepage, overzicht activiteiten pagina's en meeste contentpagina's).

Het plaatsen van een sponsored artikel kost eenmalig 125 euro exclusief btw.

Spelregels: ongeveer 500-750 woorden, informatief voor singles (geen puur reclameverhaal), maximaal 2 externe links en een afbeelding. 

.

Nieuwsbrief opname

Zo'n 21.000 singles ontvangen een maal per twee weken de nieuwsbrief van Single Events. Dit zijn de mogelijkheden:

- Activiteiten die op de agenda zijn vermeld, kunnen ook worden opgenomen in de agenda van de nieuwsbrief. Maximaal twee regels tekst (ca. 30 woorden ) met link naar uitje op agenda website.

- Activiteiten uit de agenda, sponsored artikel, advertentie of een andere reclame uiting, verzoek, oproep voor bv. Tv. programma, kunnen worden opgenomen als tekst (ca. 70 woorden) met foto/logo en link (= Adverorial). Ook kan een banner worden geplaatst.

 

Kosten opname in  nieuwsbrief

Aantal

Tarief (ex. BTW)

Activiteit uit agenda

Tarief (ex. BTW)

Advertorial/ Banner (140 x 70)

1 x opname

2 x opname

3 x opname

€ 35

€ 55

€ 80

€ 55

€ 75

€ 100

 

Link plaatsen en logo/ partner worden

Veel singles organiseren zelf activiteiten op de website. Zij raadplegen hiervoor vaak 'Sites met ideeen voor uitjes singles'. 

Via andere pagina's en onze blogs en nieuwsbrief wordt deze pagina vaak onder de aandacht gebracht.

Heeft u een site waar men ideen kan vinden voor uitjes, bijvoorbeeld een uitgaanssite, agendasite, site met attracties, musea, festivals, wandel- en/of fiets ideeën, festivals, evenementen, concerten, tentoonstellingen en dagjes uit in bijvoorbeeld een deel of heel Nederland? 

Wij kunnen uw logo met korte tekst en link naar uw website plaatsen op deze pagina. De kosten bedragen € 20 (ex. btw) per maand.  

 

Of heeft u een locatie waar wij onze borrels kunnen organiseren, gezellig uit eten kunnen gaan of kunnen starten/ eindigen met een wandeling? Mail [email protected]

 

 

Meer informatie en contact

Heeft u hierboven een keuze gemaakt en wilt u uw evenement of advertentie plaatsen? Stuur dan een mail met welke advertentie uw wenst, uw NAW-gegevens, uw website, (link naar) advertentietekst, afbeelding en/of banner (al naar gelang uw wensen, keuze: zie hierboven) naar [email protected]

Bij plaatsen activiteit in de agenda: u ontvangt een factuur. Na betaling hiervan maakt u een eigen bedrijfsprofiel aan en plaatst u zelf uw evenement(en), met afbeeldingen als activiteit op de website.

Overige advertenties, nieuwsbrief, blog of oproep: u ontvangt een factuur. Na betaling hiervan neemt Single Events uw gegevens over en plaatst deze op de door u aangegeven wijze op de website/ nieuwsbrief. 

Nb. voor de spelregels, zoals afmetingen, aantal woorden, links en overige vragen: mail [email protected]  

 

Of eerst meer lezen?:

Wat is Single Events

Over Petra, organisator Single Events